Magazin > VIP
48 ogledov

Gaga vohunila za kraljevo družino

Kontroverzna Lady Gaga se bori za pravice homoseksualcev. (Foto: Flynet) Žurnal24 main
Zvezdnica si je iz hotelske sobe z daljnogledom ogledovala, kaj se dogaja okoli Buckinghamske palače, saj je želela videti kraljico med sprehodom po vrtu.

Lady Gaga obožuje britansko kraljevo družino. Tako je med svojim obiskom Velike Britanije v luksuznem londonskem hotelu Lanesborough zahtevala apartma z najboljšim možnim pogledom na kraljevo palačo ter si z daljnogledom iz hotelske sobe ogledovala Buckinghamsko palačo in njeno okolico. "Popolnoma je obsedena s kraljevo družino. Eden od razlogov, zakaj ima tako rada hotel, v katerem je bila nastanjena, je ta, da je tako blizu kraljice Elizabete II. Upala je, da jo bo videla med sprehodom po vrtu," je povedal neimenovani vir.

To sicer ni prvič, da je zvezdnica izrazila svojo ljubezen do britanske kraljeve družine. Ob poroki princa Williama s Kate Middleton je aprila v ta namen organizirala čajanko, medtem ko si je po njunih zaobljubah nakupila spominke v vrednosti deset tisoč dolarjev oziroma 7.350 evrov, s katerimi je potem okrasila svoj newyorški dom.

Pevka se na Otoku mudi zaradi nastopa v oddaji Jonathana Rossa ter svojega koncerta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.