Magazin > VIP
77 ogledov

Hajdi dobila drag prstan

Hajdi Korošec
1/3
Mediaspeed.net
Nekdaj priljubljena otroška pevka Hajdi Korošec bo kmalu stopila pred oltar, nam pa je zaupala vse podrobnosti o romantični zaroki na Kreti.

Letošnje počitnice so bile za vas nepozabne predvem zaradi zaroke, kako romantična je bila?
Zasnubil me po večerji, na hribu pod zvezdnatim nebom in mi zavrtel skladbo So good to me. Res sem bila šokirana, saj tega nisem pričakovala, bilo je res veliko presenečenje. Ko sva se peljala nazaj, sem šele dojela celo situacijo in potočila tudi solzico sreče.

Zaročni prstan | Avtor: Tiffany & Co. Tiffany & Co.
Prav tako kot zaroka, je poseben tudi prstan prestižne draguljarne Tiffani & Co.
Res je, vendar se mi to ne zdi tako pomembno. Bolj kot prstan, mi je pomembna najina ljubezen. Tudi jaz sem bila malce slabe volje, saj prstan ni poceni, vendar sem dobila nazaj servirano, da je to samo enkrat v življenju in da mu ni žal, da je porabil malce več. Jezna sem bila, ker so danes težki časi in se mi ne zdi primerno, drugače pa to spet to taki veliki denarci. Je pa res, da je malce višjega cenovnega razreda in je tudi zelo lep. Sama sicer  nikoli nisem rada nosila nakita in teh znamk ne poznam, zato se tudi nisem takoj zavedala, kaj sem dobila, sem pa kasneje izvedela, da je bila izbira  prstana cel proces, v katerega so bile vključene tudi moje prijateljice. Po prstan je odšel celo na Dunaj, saj pri nas nimajo trgovine. Kaj vse je bilo v ozadju in koliko truda ter časa je bilo vloženo v to, sem izvedela šele kasneje, od prijateljic. Ta trud, ljubezen in da bi bila čim dlje skupaj pa mi tako ali tako pomeni več kot kos zlata.

Kdaj  je med vama preskočila iskrica?
Pred kakšnim letom sem končala malo daljšo zvezo, z Urbanom pa sva skupaj štiri mesece. V bistvu me pozna že kot otroško pevko, saj je zelo rad poslušal moje skladbe, njegova mama mi je celo zaupala, da sem bila njegova prva ljubezen.

Ste pričakovali tako hitro zaroko?
Nisem, ampak danes se vse stvari v svetu tako hitro odvijajo in tudi sama sem zagovornik tega, da če nekaj dolgo odlašaš in čakaš ni dobro. Najbolj intenzivno in fino je, ko je ljubezen še sveža. Seveda se kasneje ljubezen še poglobi, a sedaj nama najbolj dogaja.

Za starše klasika, za prijatelje nekaj sodobnega

Že veste kdaj in kje se boste poročila?
Pred zaroko, o poroki nisem razmišljala, a naju sedaj vsi sprašujejo, kdaj bo veseli dogodek, zato bova res morala nekaj narediti. Zagotovo se že pogovarjava in oba se strinjava, da si ne želiva klasične poroke, temveč malce drugačno, tematsko zabavo s kostumi. Nekaj tem že imava v mislih, veva, kaj nama je všeč, a naj to ostane presenečenje. Za starše pa bova pripravila tudi cerkveno poroko, saj sva oba tako vzgojena, te obredi so nama všeč in si želiva potrditi tudi v tem smislu. Čisto točno, se pa še nisva zmenila.

Boste peli na svoji poroki?
Fantu bom zapela Naš kuža je hodil k sosedi v vas (smeh), ker jo je rad poslušal in ker je pesem dejansko vezana na to, če bi tega kužka pretopili v človeško obliko, da je odšel, se poročil in zapustil svojo lastnico. Sem tudi že slišala, da so skladbo kot čestitko zavrteli za poroko. Sicer malce smešno, vendar sem našla to povezavo (smeh).

Naslednji korak so ponavadi otroci, si jih želite?
Vedno rečem, ko bo bog dal, bo dal. S tem sicer nisva obremenjena, verjamem pa, da slej kot prej sledijo tudi te lepe stvari.

Imate še vedno svoje podjetje?
Še vedno imamo družinsko podjetje, vendar že deset let delam v banki. To podjetje je en delček, ki je ostal s strani mojih staršev, saj še vedno imamo določene kupce, s katerimi sodelujemo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.