Magazin > VIP
25 ogledov

Ljubimkin mož spregovoril

Arnolda je Rogelio vedno videl kot heroja. (Foto: Flynet) Žurnal24 main
Rogelio Baena, nekdanji mož Schwarzeneggerjeve ljubice Mildred, je bil 13 let prepričan, da je otrok, ki sta ga spočela Arnold in njegova nekdanja žena, njegov biološki sin.

Da Joseph ni njegov biološki sin, je Rogelio izvedel takrat kot ves svet – pred dvema tednoma. Takrat je Arnold Schwarzenegger javno priznal, da ima nezakonskega sina s hišno pomočnico in Rogelijevo nekdanjo ženo, Mildred Baena.

 

Po dolgih dneh molka je za ameriške medije spregovoril, da se "počuti izdanega" in da je Schwarzeneggerja vedno videl kot "heroja". Med intervjujem je še povedal, da ima za Josepha sporočilo, ki bi ga rad povedal prek televizijskih zaslonov: "Jaz sem tvoj oče. To je vse."

 

A kljub temu ni znano, kakšen odnos je Rogelio imel s fantom. Sodeč po ločitvenih papirjih sta se z Mildred namreč razšla že leta 1997, le nekaj tednov po Josephovem rojstvu. Uradno pa sta se ločila šele leta 2008.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.