Magazin > VIP
222 ogledov

Mirela Lapanović Slovence "nategnila" iz Srbije

Mirela Lapanović Youtube
Tako je Mirela Lapanović prestrašila svoje oboževalce.

Iz srbske vile v Beogradu, kjer snemajo resničnostni šov Parovi je Mirela Lapanović 'nategnila' svoje oboževalce, ki jo zvesto spremljajo in zanjo navijajo.

Na prvi april so na njeni uradni Facebook strani zapisali, da se je Mirela odločila zapustiti šov, saj naj se ne bi strinjala z agresijo in nasiljem, ki mu je bila priča v hiši: "Po nam znanih informacijah iz produkcije šova Paroci bo Mirela danes zapustila šov zaradi nestrinjanja s produkcijo, ki tolerira agresijo in nasilje v hiši ..."

Po objavo se je vsulo kar nekaj komentarjev – nekateri so takoj razumeli, da gre za prvoaprilsko šalo, drugi pa so informacijo vzelo zelo resno in izkazali razočaranje. "Res je. Po nominacijah je sedela z Gabinom, Milijem, Lakićem in rekla, da to ni zanjo in da gre domov in da jo bo zato njen partner še bolj spoštoval,“ je zapisal eden od komentatorjev.

Zdi se, da je pri šali sodelovala tudi Mirela, saj je na 1. april v šovu govorila, da želi domov, hkrati pa nam je pred odhodom v šov povedala, da je poskrbela, da bo njena uradna stran na Facebooku resno objavljala stvari v zvezi z njenim bivanjem v vili. Očitno je pripravila dober bojni plan.

Komentarjev 10
  • Bojker 23:13 03.april 2017.

    Mirela 'nategnila' Slovence, Mirelo pa nategovali Srbi. Kdo je potegnil ta krajšo?

  • ode 20:39 03.april 2017.

    Mislim, da za vsako objavo članka o njej Žurnal od nje pokasira vsaj 10 eur.

  • Avatar ecipeci
    ecipeci 20:20 03.april 2017.

    ++++++++++