Magazin > VIP
8969 ogledov

Mokra fotografija Alenke Bratušek, videti je zgoraj brez!

Alenka Bratušek Danijel Kovačič Grmek/UKOM
Počitniško fotografijo je objavila tudi Alenka Bratušek.

Ministrica za infrastrukturo Alenka Bratušek je na Instagramu presenetila s pogumnim dejanjem in drzno fotografijo, na kateri je videti, kot da je brez zgornjega dela kopalk."Tudi letos sem uspela 'skočit' v Kokro na Jezerskem. Piše, da ima dobrih 15 stopinj," je zapisala. Vsekakor dobrodošla osvežitev v tej vročini.

Večina sledilcev ji je čestitalo za pogum, nekatere pa zaradi "ledenega" podviga skrbi za njeno zdravje. "Kap vas bo vžgala," je zapisal eden izmed sledilcev. Ministrica je na Instagramu še razkrila, da proste dneve najraje preživlja v hribih, tako je v zadnjem tednu osvojila Jezerski vrh in Stari Ljubelj.

Sicer pa je Bratušek pred počitnicami, v začetku junija, razveselila Gorenjsko regijo, saj sta po skoraj 40 letih čakanja občini Kranj in Šenčur dobili novo povezovalno cesto Britof-Hotemaže. Ob lanski ujmi so se sicer pojavile nejasnosti glede tega, ali bo lahko država nekatere že začete projekte nadaljevala ali pa jih bo treba ustaviti. Na srečo so po besedah ministrice našli denar in projektov ni bilo treba ustavljati. Te ceste pa so manj veseli okoliški kmetje, zakaj, preverite TUKAJ

Za miniistrico pa je na osebnem področju letos zelo težko leto, januarja je namreč izgubila sestro. "Celo življenje si se razdajala za druge, sebe si vedno postavljala na zadnje mesto. Še zdaj v bolnici si pazila, da je bilo okno odprto ravno prav, da se je gospa Ivanka na sosednji postelji počutila ugodno. To si ti … Najbolj prijazno, ljubeznivo in čuteče bitje … Tudi tvoj sonček Lev to zelo dobro ve in čuti. Od leta 2011, ko si ga rodila, se je tvoje življenje vrtelo okoli njega in za njega … Vem, da te je misel na to, kaj bo z njim, če tvoj boj ne bo uspešen, močno bremenila tudi v zadnjem mesecu. Obljubila sem ti, da bomo lepo, z ljubeznijo in vedno z mislijo na tebe, vsi skupaj poskrbeli za njega," je med drugim zapisala ob sestrini smrti. 

 

Komentarjev 5
  • Avatar Zoran
    StarMačk 10:56 12.avgust 2024.

    Naj avtorico malce popravim, iz te fotografije ni razvidno, če ministrica ima na sebi sploh kakšen del kopalk, ne le zgornjega! No še dobro, da ministrica ni varovana oseba, ker potem pa res ne vem, če bi varnostnik tole preživel!?

  • jebse 10:32 12.avgust 2024.

    moker je zdaj tudi moj tič

  • atamama 09:20 12.avgust 2024.

    Zanimivo, deluje pa tisti del, ki upravlja grablje(nje).......

Sorodne novice