Magazin > VIP
23 ogledov

Naučite se pri fotografu Victoria's Secret

(Foto: proart.si) Žurnal24 main
V Slovenijo prihaja priznani fotograf Dean Zulich, fotograf modne hiše Victoria's Secret. Pri nas bo imel delavnico.

Dean Zulich je profesionalni fotograf, ki se ukvarja z modo in komercialno fotografijo ter fotografiranjem slavnih oseb. Pred svojim objektivom je imel že zvezde, kot so Joss Stone, Ricki Lake in Seattle Seahawks, ter fotomodele modne hiše Victoria's Secret (Alessandro Ambrosio, Marisso Miller in Mirando Kerr).

Njegove fotografije so objavljene v publikacijah Marie Claire, The New York Times, Seattle Magazine, Seattle Times, ReFoto, MAXI Magazine, Redefine, JPG Magazine, The Stranger, BHF Style, Profi foto, American Photo on Campus in v mnogih drugih revijah. Sodeloval je tudi v televizijskem šovu Modni fotografi in osvojil drugo mesto. Maja 2008 je bil sprejet na Art Institute Alumni Hall of Fame. Dean Zulich je organiziral delavnice v Seattlu, Atlanti, Knoxvillu in Fayettevillu. Leta 2010 je s PhotoArt.si organiziral dve fotografiranji v Ljubljani in okolici. In Dean bo pri nas znova 14. 5. 2011, ko bo mentor na fotografski delavnici Naredi si portfolij.

Delavnica bo potekala v treh fazah
V prvi fazi bo vsak udeleženec predstavil svoj koncept in ga skozi konstruktivno debato razvil do končne produkcije.

V drugi fazi bo potekalo fotografiranje. Dean Zulich in ekipa PhotoArt.si bosta v tehnično pomoč pri uporabi fotografske opreme. Fotografiranje bo potekalo v ekipi treh fotografov. Medtem ko bo eden fotografiral, bosta druga dva asistirala, in tako bo vsak posnel svoj koncept.

Končna faza pa zajema analiziranje fotografij in izbor fotografije za postprodukcijo.

Gost na photoshootingu bo Tomislav Može, fotograf iz Zagreba. Več o delavnici lahko preberete TUKAJ.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.