Magazin > VIP
115 ogledov

Nina naj bi se norčevala iz Sanje

Nina Osenar, Sanja Grohar mediaspeed
Nina Osenar naj bi na nedavni zabavi opravljala Sanjo Grohar in se norčevala iz njene pričeske, vendar Sanja tega ne verjame in zatrjuje, da sta v dobrih odnosih.

Sanja Grohar in Nina Osenar naj bi bili po poročanju revije Lea očitno na bojni nogi. Tako naj bi imela Nina na nedavni Jägermeistrovi zabavi kar precej povedati čez Sanjo, predvsem čez njeno novo pričesko. Lepotička si je namreč pred kratkim pobrila skoraj polovico glave. Vendar Sanja močno dvomi, da je to res, in meni, da gre le za medijsko zgodbo. "Nina ni otrok, je odrasla ženska in mislim, da sva obe nad takšnimi nizkimi, smešnimi tračarijami. Mislim, da imava obe pomembnejše stvari v življenju, kot da bi se obremenjevali s takimi stvarmi in se delali norca druga iz druge," nam je povedala.

Poleg tega tudi zanika kakršnokoli rivalstvo med njima, o katerem tako radi pišejo mediji. "Z moje strani ga res nikoli ni bilo in kakor vem, tudi z njene ne. Vedno sva se pozdravili, vedno kakšno rekli," je zanikala govorice in dodala: "Ne morem reči, da sva najboljši prijateljici, ampak če se vidiva, greva na kavo ali karkoli."

Sanja je sicer dobila precej pohval na račun svoje nove pričeske, vendar je, kot pravi, konec koncev najpomembneje to, da je všeč njej. Se ji pa zdi zanimivo, da je dvignila toliko prahu, saj tega ni pričakovala.

Za komentar smo povprašali tudi Nino, vendar zadeve ni želela komentirati.

Komentarjev 1
  • kwakwa 13:49 09.november 2011.

    kokoši na kubik, ena je samo malo bolj zabrita