Magazin > VIP
44 ogledov

Nina Osenar zapustila Iva Rimca

Nina je samska. (Foto: Aleš Romaniuk/Mediaspeed) Žurnal24 main
Nina Osenar je zapustila svojega fanta Iva Rimca, s katerim so prekinili tudi sodelovanje v skupini Leeloojamais.

Nina Osenar je pred kratkim prekinila zvezo z bobnarjem skupine Leeloojamais Ivom Rimcem, ki je z Nino sodeloval tudi na njenih nastopih. Ker se je končala zasebna zveza, pevka, ki te dni predstavlja svojo debitantsko ploščo Misunderstood, z Rimcem noče več sodelovati niti profesionalno, saj naj bi ga odslovila iz spremljevalnega benda. Ni pa to edina zavrnitev, ki je te dni doletela bobnarja, saj ga menda nočejo več niti člani zasedbe Leeloojamais, ki naj bi jo prav tako že zapustil.

Za odziv smo skušali priklicati Nino, ki pa je telefonsko številko očitno zamenjala. Za komentar smo poklicali tudi Iva Rimca in skušali preveriti govorice, da naj bi se njegova skupina od njega poslovila zaradi njegovega neprimernega obnašanja. Ivo se je že pri prvem vprašanju, ki se je nanašalo na Nino, zelo razburil in prekinil telefonsko zvezo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.