Magazin > VIP
5 ogledov

Obama zbijal šale na Beckhamov račun

David Beckham, Barack Obama
1/4
EPA
Barack Obama si je ob obisku ekipe Los Angeles Galaxy v Beli hiši privoščil kar nekaj šal na račun nogometnega zvezdnika Davida Beckhama.

Ameriški predsednik Barack Obama je ta teden v Beli hiši sprejel nogometaše ameriškega kluba LA Galaxy, katerega član je tudi britanska nogometna zvezda David Beckham. V svojem govoru pa se je šaljivi predsednik kar nekajkrat pošalil na račun predvsem Beckhamove starosti in njegovih oglasov za spodnje perilo. "Redki so moški, ki so lahko tako močni na terenu in imajo obenem svojo linijo spodnjega perila. David Beckham je tak človek," je nogometaša v smehu podražil Obama ter nadaljeval z njegovo starostjo v primerjavi z njegovimi mlajšimi soigralci: "Njegovi soigralci bi bili lahko njegovi otroci."

Sedemintridesetletni Beckham je na srečo dobro sprejel njegovo zbadanje in se smejal skupaj s svojimi soigralci. "Staramo se, David, čeprav se ti držiš mnogo bolje kot jaz," je še zaključil 50-letni predsednik.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.