Magazin > VIP
453 ogledov

Pomerili so se ponoči

Andraž Hribar (levo)
1/11
Žurnal24 main
Na igriščih športnega centra Millenium v BTC-ju se je odvil že 4. Zlati lopar – nočni managerski teniški turnir dvojic, ki ga tradicionalno organizira podjetje Amrop Adria.

Letos je bila udeležba še posebej številčna, na teniških igriščih je svoje sposobnosti pokazalo skoraj 50 igralcev, tako da se je finale dvojic odvilo okoli 3. ure zjutraj. Zmagovalca turnirja sta postala Tomaž Malešič, iz podjetja Globins in Uroš Mesojedec iz Petrola. Glavno nagrado – tablični računalnik - jima je predal direktor podjetja Electrolux Matjaž Brinc.

Ob polnoči so se udeleženci pomerili tudi v hitrosti svojega servisa. Med moškimi je bil najbolj eksploziven glasbenik Andraž Hribar, med ženskami pa Nejka Grabnar, direktorica marketinga v banki Sparkasse. Žreb za novega lastnika teniškega loparja,  ki  ga je  izvedel predstavnik podjetja Head Grega Hemler, je srečo namenil Hribarju, ki pa je gentlemensko odstopil nagrado Grabnarjevi.  Namen turnirja, ki ga organizira podjetje za iskanje vodilnih kadrov, je druženje predstavnikov gospodarstva, športa … in ostalih ljubiteljev tenisa. "Resnično sem vesel pisane družbe, ki se je danes zbrala tukaj, odigranih je bilo veliko lepih partij, stkale so se nove poslovne vezi, bilo je prijetno druženje, polno pozitivne energije", je bil proti jutru zadovoljen direktor Amrop Adria Marko Mlakar.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.