Magazin > VIP
72 ogledov

Predana z dušo in telesom

Kjara Starič
1/2
Aljoša Rebolj
Kjara Starič je koreografinja in plesalka, predvsem pa umetnica, ki se plesu predaja z vso strastjo, kar je premore.

Tako pravi sama in njene odmevne predstave Kjara's dance project to zagotovo potrjujejo. Tako zasvojena je z gibanjem, da niti poleti ne počiva: poleg treningov bo konec avgusta sodelovala še na prihajajočem festivalu Vibra, na katerem se bo pridružila kopici zvenečih plesnih imen, s katerimi bodo amaterske in profesionalne plesalce naučili trikov gibanja v različnih plesnih zvrsteh.

Za Kjaro, ki se prihodnji teden poroči, je ples najboljša oblika vadbe, saj je – kot pripoveduje – nekaj, čemur se posveti tako s telesom kot dušo. "Zame je ples življenje v malem, ki te nauči, kako se soočati s kritiko, porazi, bolečino, disciplino in potrpežljivostjo. Hkrati pa prinese veliko neverjetno lepega, in to je nekaj, kar si želim početi."

Kljub natrpanemu urniku si bo Kjara te dni vzela nekaj časa za odklop. "Pred mano je morski oddih, ki ne bo povezan s plesom. Na ta način namreč dobim nov navdih, ki ga potrebujem tako za predstavo kot za plesne tečaje, saj svojim učencem želim nuditi le najboljše," pravi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.