Magazin > VIP
5747 ogledov

Princesi Eugenie in Beatrice jezni na princa Williama

beatrice, eugenie Profimedia
Ne strinjata se z njegovimi načrti.

Poznavalec razmer na britanskem dvoru Neil Sean je za The Express pokomentiral odnos med princem Williamom in princesama Beatrice in Eugenie, ki se menda ne strinjata z njegovimi načrti za kraljevo družino, zamerili pa sta mu tudi, da sta s Charlesom od kraljevega korita potisnila njunega očeta princa Andrewa, ko se je ta znašel sredi spolnega škandala. 

Kot je znano, namerava Charles, ko bo prevzel krono, s sinovo pomočjo oklestiti proračun, kar pomeni, da bosta odgovornosti in delo preložila na najožje družinske člane. 

"Po besedah zelo dobro obveščenega vira Beatrice in Eugenie težko vzdržujeta prijazen odnos do Williama, Kate in Charlesa. Jezni sta zaradi dogovora med Williamom, kraljico in Charlesom, po katerem so Andrewu odvzeli kraljeve dolžnosti." Odnosi na dvoru naj bi bili vse slabši. "Princa William in Charles to počnete za monarhijo. Obračata se po javnem mnenju, ki pravi, da bi se moral Andrew upokojiti. A Andrew se želi vrniti, in to s pomočjo dobrodelnega dela, ki ga opravljata njegovi hčerki."

Slab načrt, saj Beatrice in Eugenie, če bo Charles izpolnil "grožnjo", ne bosta dobili formalnih vlog, ki si jih želita. Charles in William naj bi bila jezna, ker sta princesi s Harryjem in Meghan, ki sta jima trn v peti, v dobrih odnosih. "Težko bo," še napovedal Sean.

 

 

Komentarjev 2
  • Jennifer_Land 12:24 31.julij 2022.

    Google je za vsak dan spletnega dela od doma plačal od 400 do 800 dolarjev. V prvem mesecu sem od Googla doma prejel 21.758 $ in 29.467 $ zadnje plače za 3 ure dela na dan...glej veeč informacij ........>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝐂𝐚𝐬𝐡𝐝𝐨𝐰.𝐂𝐨𝐦

  • Jennifer_Land 12:24 31.julij 2022.

    Google je zaa vsak dan spletnega dela od doma plačal od 400 do 800 dolarjev. V prvem mesecu sem od Googla doma prejel 21.758 $ in 29.467 $ zadnje plače za 3 ure dela na dan...glej več informacij ........>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝐂𝐚𝐬𝐡𝐝𝐨𝐰.𝐂𝐨𝐦