Magazin > VIP
35873 ogledov

Rasema iz Ljubezni po domače povsem spremenjena

Rasema Begulić Facebook
Nedavno je praznovala 66. rojstni dan.

Da junakinja resničnostnega šova Ljubezen po domače Rasema Begulić obožuje mlajše moške, ni skrivnost. Lansko leto je za Žurnal24 razkrila, da ji je srce in posteljo grel kar 27 let mlajši ljubimec. A jo je nato žal zelo razočaral. Njen izbranec njune zveze očitno ni želel javno deliti, kar naši resničnostni zvezdnici ni šlo v nos, dokler ji iz telefona ni izbrisal okoli 100 skupnih slik. Šlo je celo tako daleč, da ji je grozil s prijavo, več o tem TUKAJ.

Rasema danes pravi, da je z moškimi opravila in se pošali, da je za njen mladostni videz verjetno zaslužno tudi to, da nima moškega. "Moški nas samo postarajo in izrabijo do konca," je razkrila resničnostna zvezdnica, ki je z veliko zabavo nedavno praznovala 66. let. V eni od ljubljanskih gostiln je priredila veliko zabavo za prijatelje in družino. Ker so v zadnjem času odšli kar trije junaki šova Ljubezen po domače, Sabina Mlakar, Esmeralda Rupnik in Franc Jarc, pravi, da se še bolj zaveda, kaj je v življenju pomembno. Njej je najpomembnejše prijateljstvo in družina, zato svoj čas najraje nameni za druženje z njimi. 

Rasema Begulić | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv

Vsi so enotni, da se je v zadnjih letih pomladila, a pravi, da za to niso zaslužne lepotne operacije, ki bi se jih sicer poslužila, če bi imela denar zanje. Veliko preobrazbo je sicer doživela pred dvema letoma, ko je drastično shujšala in od takrat zelo pazi na prehrano. 

 

Rasema priznava, da bi se z veseljem udeležila še kakšnega ljubezenskega resničnostnega šova. "Obožujem, da sem javna oseba, rada se družim, rada imam kamere. Če bi me povabili, bi spet šla," je povedala. Čeprav si trenutno moškega ne želi, pa ji je še vedno hudo za bivšo zvezo, ki se je končala že pred petimi leti. Tudi ta izbranec je bil veliko mlajši, z njim pa je preživela kar sedem let.

Rasema Begulić | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv

Komentarjev 7
  • Grof 20:23 28.maj 2024.

    Werner Brozović si ga je na roke metal v sekretu, kjer ima njeno sliko zasalotejpno na kahlcah pravi Magnifiko, ko jebil …..

  • munja 17:47 28.maj 2024.

    Pa koga to sploh zanima??? Bebci, nimate kaj bolj pametnega pokazat??

  • Avatar Zoran
    StarMačk 15:13 28.maj 2024.

    Da bi bila edina, potem raje v plot med planke...

Sorodne novice