Magazin > VIP
39 ogledov

Sanja Grohar verjame v duhovno energijo

Sanja Grohar Žurnal24 main
Sanja Grohar nam je zaupala, da verjame v duhovno energijo in da se je v zadnjih letih precej posvečala branju literature na to temo. Meni, da je s pomočjo tega kot človek precej zrasla.

"Verjamem v energijo. Od leta 2007 naprej berem veliko duhovnih knjig," nam je povedala Sanja. V tistem času se je lepotica namreč soočala z določenimi strahovi, težave pa je prebrodila ravno s pomočjo branja. "Od takrat naprej sem se veliko ukvarjala s sabo in se tudi bolje počutim kot oseba. Lahko rečem, da sem popolnoma drugačen človek, kot sem bila denimo pred petimi leti. Zdi se mi pomembno, da se človek spreminja na bolje." Poleg tega pravi: "Človek se najde v različnih stvareh. Sama sem se našla v tem in počutim se super."

"Ker danes v življenju vsi samo hitimo in delamo, se nimamo časa zaustaviti in se dejansko umiriti, in to mi je zelo manjkalo," še dodaja. Tako manekenka in pevka vse več meditira in skrbi za svojo karmo, saj verjame, da se dobro vrača z dobrim. Pred  kratkim se je po nasvetu zdravilca iz tujine tudi odpovedala mesu, kar ji za zdaj dobro dene. "Nisem postala vegetarijanka, ampak dokler moje telo ne bo potrebovalo mesa, se bom poskušala vzdržati. Že zdaj se počutim drugače," zatrjuje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.