Magazin > VIP
21 ogledov

Se bo noseča Jessica Alba slekla?

Bo Jessica razveselila oboževalce? Za zdaj idejo o goli "noseči naslovnici" zavr Žurnal24 main
Lepotico Jessico Albo, ki bo rodila "enkrat pozno spomladi ali v začetku poletja" prihodnje leto, ves čas moledujejo, naj se čez nekaj mesecev s trebuščkom postavi pred fotografski objektiv.

Že takoj ko so se tabloidi razveselili, da 26-letna Jessica in njen dve leti starejši fant Cash Warren pričakujeta dojenčka, so tri revije igralko začele prepričevati, naj se sleče za njihovo naslovnico. Bralci naj bi si namreč močno želeli videti golo Albo v podobni pozi kot noseči Demi Moore in Britney Spears, ki sta se proti koncu nosečnosti pogumno slekli. Neimenovani "informator" je razložil: "Jessico ves čas kličejo z revij, ki želijo, da bi gola pozirala, ko bo približno v sedmem mesecu nosečnosti. Seveda vedo, da bi to prodajo pognalo v nebo."  A Alba naj nad idejo za zdaj ne bi bila navdušena, saj sta bili Demi in Britney deležni tudi veliko zgražanja. Jessica pa po besedah dobro obveščenih misli, da je nosečnost nekaj osebnega.

Jessica, ki se redno uvršča na lestvice najbolj seksi žensk, in Cash sta se spoznala leta 2004 na snemanju filma Fantastični štirje, kjer je bil Warren asistent režiserja. Že nekaj dni se v javnosti pojavljajo namigovanja, da sta se bodoča starša zaročila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.