Magazin > VIP
4845 ogledov

Sledilci v skrbeh za lepo, a obilno Julijo

Julia Sena
1/6
Profimedia
Prepričani so, da si s takšnim načinom življenja piše smrtno obsodbo.

30-letna Julia Sena, vplivnica iz Arizone, ki na družbenih omrežjih, kjer ima več kot 117 tisoč sledilcev, redno deli utrinke iz svojega življenja, objavlja tudi fotografije v kratkih hlačah in pozira v kopalkah, da bi širila zavedanje, da so vsa telesa lepa na svoj način. Toda s tem je postala tarča kritik. 

“Kot močnejša predstavnica žensk sem prejela že vse možne komentarje. Najhujši so ljudje, ki komentirajo, kdaj bom umrla, saj sem videti zelo nezdrava,” je povedala Julija za ameriške medije. Včasih so Julijo ti komentarji zelo prizadeli, a danes ji ne pridejo do živega. 

“Izredno mi je mar za moje duševno zdravje in ko sem prenehala poslušati mnenja, presoje in potrjevanja drugih, takrat sem začela živeti srečno življenje,” je dodala vplivnica, ki je imela v preteklosti težave z vrstniškim nasiljem. “Družba mi je vedno dajala občutek, da sem nekaj manj,” je razkrila. 

Vplivnica na svojih družbenih omrežjih prav tako odkrito govori o svoji teži. Trenutno tehta 150 kilogramov in svoje sledilce redno opozarja, da teža ne določa njihove vrednosti. “Pogosto ljudje pravijo: 'To bi naredil, če bi bil imel manj kilogramov’ ali 'To bi nosil, ampak najprej me morajo ugrabiti'. Če kar naprej odganjamo svoje želje in sanje zgolj zato, ker se ne ravnamo po lepotnih standardih, ki so za večino ljudi skoraj nedosegljivi, kdaj pravzaprav postavimo sebe na prvo mesto?" se sprašuje Julia.

To pa ni ustavilo zlobnih jezikov, ki so komentirali: “Videti je zelo nezdravo”, “To me spominja na zgodnjo smrt” ali “Brezoblična je”, spet drugi pa so ji namenili veliko podpore in spodbudnih misli.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 3
  • Kmodri_ 18:36 02.junij 2024.

    Grdoba!

  • Pierre 16:46 02.junij 2024.

    Se bo nabralo še več špeha...

  • 4krogci 16:43 02.junij 2024.

    Se noben ni prezivel zivljenja…eni so se vdsli usodi prej, drugi pa kasneje….JJ sonarodnjaki z juga pa tko ne gledajo na zunanjost ampak sam da natepavajo!