Magazin > VIP
20870 ogledov

Ta milijonska vila bo kmalu najbolj slavna hiša v Sloveniji

Življenje na tehtnici
1/17
Žurnal24
Živeli bodo v sanjski nepremičnini!

Tekmovalni šov The Biggest Loser Slovenija, ki se na spored Planet TV vrača septembra, se je v četrti sezoni preimenoval v Življenje na tehtnici. Novo ime Življenje na tehtnici prinaša tudi osvežen koncept oddaje. V boju s kilogrami bo tekmovalcem v pomoč celosten pristop k preobrazbi. Šov tako ne bo več osredotočen zgolj na naporne treninge in strogo prehrano, ampak tudi na druge pomembne dejavnike, ki vplivajo na spremembo življenjskega sloga in predvsem na to, da ga lahko tekmovalci ohranijo tudi potem, ko izstopijo iz šova.

Tekmovalce, 15 jih je, so včeraj že nastanili v luksuzni vili, ki se nahaja v okolici Ljubljane. Ker je bila kar 10 let prazna, so ustvarjalci oddaje veliko časa posvetili čiščenju in opremljanju vile, ki je sedaj ena najbolj razkošnih hiš, v katerih so kadarkoli bivali tekmovalci naših resničnostnih šovov. Ponaša se s petimi spalnicami, štirimi kopalnicami, dvema telovadnicama, kaminom v dnevi sobi in glavni spalnici, prostranim vrtom s sanjskim razgledom, bogato opremljeno kuhinjo z dvema štedilnikoma, ogromnim dnevnim prostorom ter jedilnico ter ima izhode na terase v vseh treh nadstropjih. Poseben prostor v hiši pa ima tudi produkcijska ekipa. Kako je videti, si poglejte v galeriji. 

Kot je že znano, bo voditelj oddaje bo Klemen Bučan, ki tudi sam živi zelo aktiven življenjski slog. "Življenje na tehtnici bo tudi zame velik izziv, ker bo zelo drugačno kot recimo vodenje Kolesa sreče, kjer sem res trenutno najbolj domač! Ampak, če se ne premaknemo iz cone udobja, ne moremo rasti, in zato sem izziv sprejel z največjim veseljem in nekaj malega pozitivne treme! Drugi razlog pa je ta, da sem tudi sam vsak dan v boju s tehtnico, saj dobesedno živim na njej. Vsak dan se tehtam vsaj dvakrat. Pred leti sem imel namreč kakšnih 15 kilogramov preveč in s trdo disciplino sem prišel na dolgo želeno kilažo. Zelo dobro poznam vse skušnjave, različne diete, take in drugačne poste, vadbe in verjemite, da sem vse že preizkusil, pa se še vsak dan kaj novega naučim," pravi Klemen. 

Tekmovalcem bodo v šovu pomagali pridno izgubljati kilograme kar trije trenerji: Nives Orešnik, Andrej Milutinovič in Gregor P. Kirsch, ki bo zaradi osveženega koncepta oddaje sodeloval kot svetovalec za zdrav življenjski slog. V šovu lahko gledalci pričakujejo zares veliko zanimivih izzivov, vendar tekmovalci ne bodo trenirali le pred kamerami; veliko je tudi aktivnosti, ko bodo kamere ugasnjene, in takrat bosta vajeti, po navodilih Nives in Andreja, prevzeli tudi njuni pomočnici trenerja. Vsi skupaj bodo s svojim strokovnim znanjem in izkušnjami tekmovalcem pomagali doseči njihove cilje in premagovati izzive. Andrej si je za pomočnico izbral svojo življenjsko sopotnico Patricijo. Več o tem TUKAJ. 

Komentarjev 1
  • Avatar Garancija
    Garancija 07:05 07.avgust 2024.

    Kdo plača najem,ki ne bo poceni?

Sorodne novice