Magazin > VIP
7415 ogledov

Tako je danes videti Blažka Müller

Riba, raca, rak
1/6
Planet TV
Spet na televiziji!

Čeprav šteje 53 let, se nekdaj priljubljena voditeljica skoraj ni spremenila. Nekoč je na TV Slovenija vodila priljubljeni oddaji Periskop in Orion, nato pa se je umaknila v akademske vode. Voditeljsko vlogo sicer še vedno z veseljem opravlja, in sicer kot voditeljica različnih prireditev in okroglih miz.

Ta teden pa se je Blažka Müller vrnila na TV zaslone in sicer z oddajo Riba, raca, rak, v kateri bo en teden v družbi Oriane Giroto, Anabel, Hajdi Korošec in Gašperja Berganta kuhala in ocenjevala kulinarične dosežke svojih sotekmovalcev. 

Prvi se je v vlogi gostitelja izkazal komik Gašper Bergant, ki pa je tudi ljubiteljski lovec. Zato jedilnik ni bil naključje. Vse skupaj pa je bilo še toliko bolj pristno, saj je Gašper kuhal v objemu gozda, na prijateljevem vikendu.

Svojim gostjam je pripravil srnin tatarski biftek in pa pečenega jagenjčka. Oriana in Blažka sta bili navdušeni, slednja je celo povedala, da boljšega jagenjčka v življenju ni jedla.

Gašper pa je lepo poskrbel tudi za Haidi, ki je vegetarijanka in Anabel, ki je veganka. Pripravil jima je jajčevce ''alla parmigiana''. Presenetil pa je tudi s sladico oziroma kar dvema. Jabolčno pito in glasbenim nastopom v živo. Njegov prijatelj je namreč odpel in odigral skladbo, ki je bila napisana prav za ta večer. Verjetno je odveč govoriti, da so bila dekleta navdušena. 

Komentarjev 1
  • Avatar Garancija
    Garancija 09:56 08.oktober 2024.

    Dobr je reku,sam cuker na dveh nogah

Sorodne novice