Magazin > VIP
7943 ogledov

Tega nismo vedeli: V takšni navezi sta Janez Janša in Neisha

Neisha Vita Orehek
Ena naših najbolj znanih pevk ni znana po tem, da bi se politično opredeljevala, zato nas je presenetilo to, kar je razkril Janez Janša.

Da Janez Janša poletja preživlja na letnih taborih SDS v Lepeni, ni skrivnost, nismo pa vedeli, da se je taborov udeleževala tudi ena naših najbolj znanih pevk, Neisha

"Neisha music v Bovcu. Super koncert, živahna ekipa, trg poln, mega žur. Nekoč, še kot mlada deklica, redna udeleženka letnega tabora SDS," je na Instagramu ob posnetku koncerta v Bovcu razkril prvak SDS.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Janez Janša (@jjansasds)

Ker nismo zasledili, da bi se pevka politično opredeljevala, nas je ta podatek presenetil, Neisha pa je za Žurnal24 povedala, da je glasbi in športu za politiko čisto vseeno. 

"Janez ima rad mojo muziko. Bil je v bližini in se je oglasil. Iz čistega navdušenja nad mojo glasbo. Malo več naveze imava, ker moj basist Janezovega sina uči igrati kontrabas. Pri glasbi in športu je za politiko čisto vseeno," je povedala za Žurnal24.

Potrdila pa je tudi Janšev zapis na Instagramu, da je v mladih letih obiskovala tabore SDS v Lepeni: "Res je, da sem kot deklica preko staršev hodila v Lepeno, na kar imam lepe spomine."

Komentarjev 5
  • matermila 08:29 14.avgust 2024.

    Dajte še raziskat v kakšni navezi sta Golob in njegov šofer.

  • Avatar Garancija
    Garancija 07:38 14.avgust 2024.

    BMK

Sorodne novice