Magazin > VIP
2575 ogledov

To je Bena Afflecka tako zmotilo pri J. Lo, da je vodilo v ločitev

Jennifer Lopez Ben Affleck Reuters
Nova teorija, zakaj bi lahko prišlo do ločitve med slavnima zvezdnikoma.

Razpad zakona med Jennifer Lopez in Benom Affleckom naj bi bil med drugim tudi posledica Benovih težav z alkoholom in njegove želje, da ostane trezen. Igralčev prijatelj je namreč za OK razkril, da jima je štrene v zakonu zmešala pevkina linija koktajlov Delola.

Odločitev Lopezove, da začne s prodajo koktajlov, ki vsebujejo alkohol, naj bi namreč Bena šokirala, saj si že toliko let prizadeva, da bi ostal trezen. Počutil se je izdanega, njegov prijatelj pa je za OK povedal: "Ben se je moral boriti, da bi si povrnil življenje po tem, ko je premagal alkohol. Vedel je, kako je izgubiti vse, vključno z ljubeznijo svoje družine, in da se to lahko ponovi. A kljub temu se je Jen odločila ustanoviti lastno linijo koktajlov, kot da ne bi imela že dovolj denarja in slave. A ne, ona želi vedno več.”

Za Daily Mail so njuni tesni prijatelji razkrili, da sta tik pred vložitvijo ločitvenih papirjev: "Ločitvene papirje sta končala že pred enim mesecem, a čakata na pravi trenutek, da jih oddata. Nato bosta objavila skupno izjavo, v kateri bosta povedala, da imata veliko ljubezen drug do drugega in da sta se borila, da bi uspelo, a zaman. Tega, kar sta imela prej, več ni in to sta preprosto sprejela.”

Par je bil nazadnje skupaj fotografiran 30. marca, poletje pa sta preživela ločeno. Ben je ostal v Los Angelesu, J. Lo pa se je mudila predvsem na vzhodni obali. Tudi drugo obletnico poroke sta preživela ločeno. Medtem ko je J. Lo oddih preživljala v Evropi, se je Ben iz njunega skupnega domovanja dokončno izselil.

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.