Magazin > VIP
1552 ogledov

S tem je Ben Affleck J. Lo dokončno zabil nož v srce

ben affleck, jennifer lopez Profimedia
Očitno je, da ni več poti nazaj.

Po mesecih ugibanj je potrjeno, da sta Jennifer Lopez in Ben Affleck tik pred vložitvijo ločitvenih papirjev. Informacijo so za Daily Mail razkrili njuni tesni prijatelji. Ločitveni papirji so dokončani, niso pa še oddani. 

"Ločitvene papirje sta končala že pred enim mesecem, a čakata na pravi trenutek, da jih oddata. Nato bosta objavila skupno izjavo, v kateri bosta povedala, da imata veliko ljubezen drug do drugega in da sta se borila, da bi uspelo, a zaman. Tega, kar sta imela prej, več ni in to sta preprosto sprejela,” je povedal vir blizu para.

Ben je zadnji žebelj v krsto svojega zakona zabil z nakupom 20.5 milijonske vile s petimi spalnicami in šestimi kopalnicami v sredo, 24. julija. Prijatelji latino dive so povedali, da je Jennifer Benova poteza iskreno prizadela, čeprav je istega dne kupila štirisobno stanovanje v New Yorku za 23 milijonov dolarjev.

Par je bil nazadnje skupaj fotografiran 30. marca, poletje pa sta preživela ločeno. Ben je ostal v Los Angelesu, J. Lo pa se je mudila predvsem na vzhodni obali. Tudi drugo obletnico poroke sta preživela ločeno. Medtem ko je J. Lo oddih preživljala v Evropi, se je Ben iz njunega skupnega domovanja dokončno izselil.

Govorice o ločitvi so začele krožiti maja, ko se je Ben izselil iz skupnega domovanja, ki sta ga iskala kar dve leti. Takrat je vir blizu para za medije povedal, da bosta hišo prodala. "Nikoli se ne bosta nehala ljubiti, a ona ga ne more nadzorovati, on pa nje ne more spremeniti. Zveza je bila obsojena na propad;" so povedali.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
Sorodne novice