Magazin > VIP
5605 ogledov

Tinkara Kovač pokazala novega srčnega izbranca

Anika Horvat in Tinkara Kovač facebook
Vidi se, da ob njem še bolj žari!

Maja je revija Lady poročala, da se je glasbenica, flavtistka in pesnica Tinkara Kovač ločila. 45-letna pevka je bila vrsto let poročena z Matejem Mljačem, s katerim imata hčerki Almo in Galo. Družina je živela v vasici Lokev na Krasu, v hiši, ki jo je zasnoval Matej, ki je po poklicu arhitekt. Iz te hiše naj bi se Kovačeva skupaj s hčerkama izselila že pred dobrim letom. 

Za revijo Jana je novinarki Sonji Javornik povedala, da konca zakona ni težko sprejela: "V življenju sem vedno sprejemala vse, kar mi je bilo dano." Povedala pa je tudi, kako je ločitev doživljala: "Ne bi dramatizirala okoli začetkov in zaključkov, ker je to največkrat neizbežno. Tako kot pravi Alica v čudežni deželi in njena mačka Smejalka: jaz sem se zjutraj zbudila in se vmes že trikrat transformirala, zato nisem več enaka kot prej, ker se mi je vmes že nekaj zgodilo. Ljudje bi se morali naučiti, da ko pride do zaključka, je to v redu in prav. Včasih je bila življenjska doba veliko krajša, danes je daljša in to, da uspe enim ohraniti odnos toliko in toliko let, je težko in redkost, ker se vsi ne spreminjamo na enak način in v isto smer."

Odkrito pa je tudi priznala, da je sveže zaljubljena in da se ji ni bilo strah odpreti za novo ljubezen: "V odnosu in kontekstu ljubezni moramo biti maksimalno odprti, sicer je brez zveze sploh živeti in iti v nekaj. Vse ali nič!"

Tinkara Kovač | Avtor: Mediaspeed Mediaspeed

Zaljubljenca sta se skupaj že pojavila v javnosti, in sicer na Melodijah morja in sonca, kjer je Tinkara ponosno pokazala svojo novo ljubezen, glasbenega virtuoza in multiinstrumentalista Uroša Cingesarja.

 

Komentarjev 5
  • 4krogci 13:56 17.julij 2024.

    Nou, star,… em tinkara a nebi ze 1x zbrala mlajsga za ki vec casa ku eno noc? Se se nisi navelicala tega lovljenja?

  • Avatar NickMason
    NickMason 13:33 17.julij 2024.

    In kaj ji ni bilo prvič jasno,da spet dela vse od začetka

  • manja53 12:53 17.julij 2024.

    Oh Tinkara, je drug pršou, k je d....a mou??

Sorodne novice