Magazin > VIP
642 ogledov

Saša Lendero spregovorila o najtežjih trenutkih v svojem življenju

Saša Lendero Instagram
To so njena merila.

Voditeljica Lea Mederal je v svoji oddaji Potep z Leo tokrat gostila priljubljeno pevko Sašo Lendero. Med pohodom na Planino nad Vrhniko je Saša spregovorila tudi o najtežjih trenutkih v življenju. Kot prvega je izpostavila smrt svoje mame, ki je izgubila bitko z rakom, kot drugega pa je omenila dejstvo, da ji ni uspelo rešiti zakona. V intervjuju je kar dvakrat namignila, da si razpada zakona ni želela, a da morata biti za nadaljevanja oba, če želiš, da zakon uspe. Je pa bivšega soproga Miho Hercoga zelo pohvalila v vlogi starša in povedala, da je ponosna, kako sta tudi po ločitvi uspela ohraniti ljubeč in spoštljiv odnos. 

Spregovorila pa je tudi o tem, kakšni moški so ji všeč danes. "Na začetku nas vznemirja nekdo, ki ima na žalost lažno moško energijo, malo prevladujočo, manipulativno, 'kul' tip, potem pa to daš čez in imaš možnost za kaj bolj resnega. V tem trenutku se mi zelo pomembno zdi osebnostna rast, čustvena zrelost, zmožnost biti predan. Nekaj je zaljubljenost, ki je luštkana, a je ceneno čustvo. Lahko jo velikokrat doživiš, jaz sicer ne. Jaz se ne zaljubljam zlahka, zelo zelo malokrat sem bila zaljubljena. Je pa zaljubljenost slepa in zato sploh ne potrebuješ druge osebe, ker se vse v tebi dogaja. Projiciraš ideje želje in po navadi ta slika, ki jo ti imaš, nima dosti zveze s tisto osebo. Bistvena stvar za ljubezenski odnos pa je zaupanje," pravi Saša. 

Pevko so po ločitvi sicer povezovali z znanim holističnim terapevtom, a so nam dobro obveščeni viri junija potrdili, da je Saša spet samska. Naj spomnimo, da ji je po ločitvi od Mihe Hercoga, s katerim sta bila par kar 20 let, srce grel holistični terapevt Dražen Dimnik, kot smo poročali pred enim letom. Čeprav pevka tega uradno ni potrdila, je za Žurnal24 takrat povedala, da ne čuti, da so čas in okoliščine primerni, da bi namigovanja komentirala. Tudi Dražen je maja lani povedal, da ostaja brez komentarja in da je to del zasebnosti, ki ga še ne želi dati v javnost. 

Da se njena nova zveza žal ni obnesla, je sama nekako namignila že septembra, preden je sodelovala v oddaji Milijonar na Planet TV, kjer so zbirali denar za prizadete v poplavah.  "Moram vprašati o novi ljubezen. Verjetno to tudi sama rada zadržiš zase ..." jo je takrat vprašala novinarka Planet TV, Saša pa je odgovorila: "Nimam kaj zadržati zase ... Ne morem nič povedati na to temo (smeh)."

Sašo so junija na Lady pikniki pod klobuki sicer ujeli v družbi voditelja Iztoka Gartnerja, s katerim sta se strastno objela, a je voditelj takrat za Žurnal24 povedal, da ima občutek, da Saška in Miha še nista rekla zadnje glede njune zveze, zato prijatelju ne bi rad "skakal v zelje". Več o tem TUKAJ

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice