Magazin > VIP
4246 ogledov

To, kako znana Slovenka ravna s sinovo punco, vas bo sezulo!

Riba, raca, rak
1/7
Planet TV
Taki odnosi niso nekaj običajnega ...

Sinoči je v kulinarični oddaji za svoje zvezdniške goste kuhala Katarina Habe, glasbenica, psihologinja in profesorica na Akademiji za glasbo. In če bi ji kot profesorici pripisali strogost, je Katarina dokazala, da je ena najbolj pozornih, toplih in igrivih znanih Slovenk. 

To lahko potrdi tudi dekle njenega starejšega sina, Nikita, ki je Katarini pri pripravi pojedine pomagala s tem, da je zanjo skočila v trgovino in poskrbela za sestavine. "Vesela sem, da mi je prinesla vse sestavine, da se jaz lahko lotim kuharije. Z Nikito imava super odnos, zdi se mi, kot da imam še hčerko. Taka zlata dušica je, toplo, iskrivo bitje. Zelo srčna, tako da se super razumeva," je o sinovi srčni izbranki povedala Katarina in ji namenila topel objem.

Katarina pa je še posebej ponosna na starejšega sina Taia, predelovalca športne obutve, in to enega izmed najboljših na svetu, kot je razkrila in pokazala dva njegova izdelka, ki jih je razstavljal celo v pariški galeriji Sakura.

"Na starejšega sina Taia sem ponosna predvsem zato, ker dokazuje, kako lahko je lahko neko mlado bitje zrelo in kako lahko s predanostjo, temu kar počne, dosega pri teh ranih letih že tako velike rezultate," je povedala.

Čeprav Katarina že cel teden govori, da ima kar "tremo" pred večerjo za svoje slavne goste, pa je Nikita potrdila, da tašča super kuha. S tremo je Katarina odlično opravila in goste navdušila z večerjo in vzdušjem. Kako tudi ne bi, saj je profesorica psihologije glasbe, kakor spada tudi javno nastopanje in kako opraviti s tremo.

Lei Cok, Mišu Kontrecu, Andreju Težaku in Evi Hren je pripravila solato z breskvami, nekakšno zelenjavno musako in slastne ladjice iz kreme maskarpone in malin. Jedi, ki jih hitro pripraviš, a so prav tako slastne, kot če bi za štedilnikom preživel celo dopoldne. Prav vsi so ji za pojedino in vzdušje podelili pet točk, le Andrej štiri. 

Da Katarina zna tudi z besedami, je dokazala z darilcem, ki ga je gostom pripravila pred sladico. Vsakemu je namreč na papirnato srce napisala pozitivne pridevnike oz. lastnosti, v katerih blesti, kot so srčen, pretočen, navihan, družinski, mavričen …  

Komentarjev 2
  • Pierre 10:02 18.oktober 2024.

    Za kozlat kaj tukaj pišete....

  • 4krogci 08:30 18.oktober 2024.

    Kaj se je pa s Hrenovo zgodilo da je vsa neki zategnjena? Sej postava je zdej bolsa ko pridobila mar kg, sam ta obraz oz. usta pa so res neposreceno popravljena!

Sorodne novice