Magazin > VIP
75100 ogledov

Znani Slovenec mahal s katamarana in vpil: "Živijo, revni ljudje"

Riba, raca, rak
1/12
Planet TV
Še znani Slovenci so ob luksuzu Oriane Girotto ostali brez besed.

Tako posebnega ambienta, kot ga je izbrala Oriana Girotto, v kulinarični oddaji Riba, raca, rak še ni bilo! Oriana je svoje zvezdniške goste, Hajdi Korošec, Blažko Müller, Anabel in Gašperja Berganta, namreč povabila na Primorsko in za svoj kulinarični večer najela kar katamaran. 

Da so bili gosteje nad ambientom navdušeni, ni skrivnost, nekateri so bili na katamaranu celo prvič. Blažka je priznala, da so se zaradi veselj, ki so ga občutili ob tem posebnem večeru, kar malce otročje obnašali, še najbolj pa komik Gašper Bergant, ki je med plovbo s katamarana mimoidočim v majhnih čolničkih vpil: "Živijo, revni ljudje." 

Oriana pa ni očarala le z izbiro ambienta, temveč tudi s svojo italijansko pojedino, za katero je sestavine izbrala na tržnici. Miza se je šibila pod sicilijanskimi predjedmi, solato caprese, brusketami in melono s pršutom.

Za glavno jed je postregla sicilijanske testenine, testenine z limono in polnjene bučke ter jajčevce, za sladico pa preprosto spenjeno kavico, kot jo pijejo v Neaplju, in ki je druščino pokonci držala še pozno v noč. 

Nič čudnega, da je osvojila tedenski izziv in z 19 točkami premagala svoje zvezdniške sotekmovalce. Fotografije čudovitega večera najdete v galeriji. 

 

Komentarjev 18
  • Avatar Ajda Virant
    ajda0 06:40 16.oktober 2024.

    Važno da se kritizira vse in vsakogar, samo da smo mi geniji in sami sebi všečni. Oh žalost od komentarjev. A ne poznate več humorja ?

  • GarBollo001 01:23 15.oktober 2024.

    Sramota, da kaj takega sploh objavite. Tako golazen je treba samo ignorirati.

  • Avatar mahatma2
    mahatma2 22:25 13.oktober 2024.

    Znani Slovenec mahal s katamarana in vpil: "Živijo, revni ljudje" Ta idiot , ki se je drl bo šele postal Znani Slovenec , oziroma najbolj znani slovenski IDIOT.

Sorodne novice