Magazin > VIP
25 ogledov

Tori Spelling skoraj umrla

Tori Spelling FameFlynet
Zvezdnica Tori Spelling je povedala, da sta z novorojenim sinom šla skozi pekel, ko je bila še noseča. Zaradi medicinskih zapletov je mislila, da bosta oba umrla.

Svetlolasa zvezdnica je razkrila, da je skoraj izgubila življenje, ko je nosila sina Finna, saj so ji v 20. tednu nosečnosti postavili diagnozo predležeče posteljice. Gre za zaplet, pri katerem posteljica leži nižje, kot bi morala, ali pa prekriva ustje maternice. Tori je morala po diagnozi nemudoma v bolnišnico, kjer je ostala en mesec, kasneje pa je morala štiri mesece počivati v postelji. Če bi se stanje poslabšalo, bi morali prekiniti nosečnost, da bi ji rešili življenje.

A na srečo se je vse dobro končalo in Tori je konec avgusta povila zdravega fantka. Igralka danes pravi, da je vez s sinom zaradi hudih zapletov toliko močnejša. "Ko sem ga prvič prijela v roke, sem si rekla: 'Uspelo nama je'. Najina vez je zelo močna, saj sva šla skupaj skozi pekel in nazaj."

Tori je za revijo Us Weekly še povedala, da jo je bilo najbolj strah, ko so ji zdravniki rekli, da lahko umre. Ni prenesla misli na to, da bi njeni trije otroci ostali brez mame.

Komentarjev 1
  • Žurnalček 22:16 11.oktober 2012.

    A ni čuden , da pa na svojih 100 lepotnih operacijah - đabe j i- ni nikol mislila , da bo hin !