Magazin > VIP
27 ogledov

V garaži gola odkrila 35 oboževalcev

Lady Gaga Little Monsters/Terry Richardson
Tako izvirna kot je Lady Gaga, so tudi njeni oboževalci, ki se jim je uspelo pretihotapiti v pevkino perujsko rezidenco.

"Vsako leto na zahvalni dan ista zgodba, zbudim se sredi noči (gola), da bi pomalicala ostanke slastne zahvalne večerje. Tako je bilo tudi tokrat, novost so bile le pošasti, ki sem jih odkrila v garaži," je na Twitterju zapisala Lady Gaga, ki se trenutno zadržuje v Peruju, kjer je imela koncert in preživela dan s spolno zlorabljenimi dekleti iz zavetišč.

A v Peruju tokrat ni presenečala le Gaga, temveč je njo presenetilo kar petintrideset oboževalcev, ki so se skrivali v njeni garaži. Ko se je pevka sredi noči gola odpravila pomalicati, je preko nadzornih kamer opazila, da se v garaži nekaj dogaja. Oklevala ni niti za sekundo in se kar gola odpravila preveriti situacijo. Težko je reči, kdo je bil nad kom bolj presenečen, Gaga nad petintridesetimi malimi pošastmi (kot ljubkovalno kliče svoje oboževalce) ali oboževalci nad golo Gago. Pevka pa se ni prav nič jezila, vsa situacija jo je očitno zabavala, saj je na Twitterju zapisala, da razmišljala, kako bi jim odstopila ostanke večerje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.