Magazin > VIP
48059 ogledov

Video: Janševa Urška v objemu drugega moškega!

Urška Bačovnik Janša instagram
“Naš čili stoletnik Hugo,” je zapisal Janša.

“Naš čili stoletnik Hugo Šekoranja. Legenda slovenske pomladi,” je ob praznovanju 100. rojstnega dne Huga Šekoranje zapisal politik Janez Janša. Huga pa je prisrčno objela tudi Janševa izbranka Urška.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Janez Janša (@jjansasds)

To je o Hugu zapisal voditelj Jože Možina, ko je bil leta 2016 s soprogo gost v oddaji Pričevalci: "V tokratnem pričevanju prisluhnimo izjemnima 92-letnima zakoncema Miri in Hugu Šekoranja. Mira, rojena Ban, prihaja iz ugledne trgovske družine v Brežicah. Leta 1941 so v njihovo hišo naselili Kočevarje, njihova družina pa bi morala biti izseljena, a so se uspeli umakniti na Dolenjsko v Šentjernej, kjer so od blizu spremljali prihod slovenskih četnikov in komunistične umore političnih nasprotnikov. Prava tragedija pa je družino zadela s smrtjo očeta in zlasti, ko so Nemci v maščevanju za partizanski napad, kot talca ustrelili Mirinega, komaj 16-letnega, brata. Tudi Hudo Šekoranja prihaja iz znamenite trgovske in vinarske družine, njegova izjemna življenjska izkušnja se začne takoj ob okupaciji, ko so znajde v generalskem avtomobilu na poti v Gradec. Zaposlen v veliki nemški trgovini med vojno in izredno iznajdljiv, deluje v mreži pomoči za partizane, a stvari se zapletejo tako, mu ne zaupajo ne partizani ne Nemci. Umakne se k staršem v Avstrijo, kjer pa se odvije skoraj neverjetna, že prav filmska življenjska zgodba v Rdeči armadi, ki sledi v drugem delu."

Tudi Urška in Janez sta bila na ponedeljkovi proslavi ob dnevu državnosti. Tam je v luksuzni kreaciji modne oblikovalke Jerneje Podbevšek Zhembrovskyy najbolj zasijala premierjeva srčna izbranka Tina Gaber, ki je za to priložnost oblekla olivno zeleno svetlečo obleko do tal, ki si jo je morala med hojo zaradi dolžine celo privzdigniti. Kako lepa je bila, si oglejte TUKAJ.

Spomnimo, da sta Tina in Robert pred kratkim poskrbela za pravi medijski pomp, saj mnogim ni bil pogodu njun odhod v Ameriko, kjer sta si ogledala Dončićevo tekmo. Premier se zaradi odsotnosti ni mogel udeležiti mirovne konference za Ukrajino, ki je potekala v Švici. Namesto njega je tam odpotovala predsednica države Nataša Pirc Musar. Kaj je na to rekla poslanka SDS Jelka Godec in kako je svojega dragega branila Tina, preberite TUKAJ.

 

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 14
  • Avatar Metod Kvargl
    metod1 20:44 27.junij 2024.

    Kaj ste po vzoru nekaterih drugih žutih medijev tudi vi postali lačni sramotnih in zavajajočih naslovov člankov...?

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 14:13 26.junij 2024.

    S čim ima Janez to revo trapasto nase privezano?

  • Nevica 09:57 26.junij 2024.

    Med tem ko je Tina hodila po preprogi za oskarje, so drugi prišli na državno proslavo in bili temu primerno oblečeni. Urška pa je spet imela vedenjske motnje - iste vrste kot že nekoč, le v manjšem obsegu. Urška je ...prikaži več daleč najlepša prva dama Slovenije...