Magazin > VIP
109927 ogledov

Znano, ali je Deželak plačan za to, da kolesari in zbira denar

Miha Deželak instagram
Po tem ga boste le še bolj vzljubili!

Voditelji Denis Avdić Showa so znani po številnih dobrodelnih akcijah, ki jih skupaj s sodelavci organizirajo večkrat na leto. Trenutno poteka dobrodelna akcija Deželak Junak, s katero radijski voditelj Miha Deželak že deseto leto zapored zbira sredstva za počitnice otrok iz socialno ogroženih družin. Miha v ta namen s kvadrociklom kolesari po Sloveniji, na poti mu družbo delajo številni znani Slovenci in Slovenke, opravlja pa tudi različne izzive, s katerimi povečuje znesek na dobrodelnem računu. Tako je na primer kolesaril na Krvavec, danes pa se bo pomeril s profesionalnimi športniki. 

Miha po Sloveniji kolesari kar dva tedna, zato nas je zanimalo, ali za to dobi plačane nadure ali to počne povsem prostovoljno. "Srce in duša Radia 1 so naši neverjetni poslušalci in naša predana ekipa. Brez njih in njihove srčnosti, naših dobrodelnih akcij ne bi bilo. V pripravo in izvedbo vsake akcije vlagamo nešteto ur dela in dragocenega prostega časa, ki bi ga sicer preživeli z družinami in prijatelji. Miha Deželak in vsi ostali člani ekipe Radia 1, ki sodelujejo pri dobrodelnih akcijah, nimamo v pogodbah nobene klavzule, ki bi nas zavezovala, da žrtvujemo svoj prosti čas za pomoč drugim. To počnemo zgolj zato, ker verjamemo, da je to prav. Dobrodelnost ne pozna ure, tako kot tudi mi ne," je za Žurnal24 odgovoril kreativni direktor Radia 1, Nejc Tisu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RADIO 1 (@radio1slo)

Prav tako voditelji Denis Avdić Showa svoj prosti čas žrtvujejo na vsakoletnem Dobrodelnem maratonu, ki poteka konec decembra, lansko leto pa so voditelji, Denis, Miha, Jana in Lara, celo prekinili dopust in vodili izredni dobrodelni maraton, s katerim so zbirali sredstva za sanacijo po poplavah, ki so nas prizadele avgusta. "Naša največja nagrada je priložnost pomagati sočloveku v stiski. Naše največje plačilo pa je neizmerna hvaležnost ljudi, ki smo jim pomagali. S ponosom bomo to poslanstvo nadaljevali, dokler bomo le lahko in dokler bo ob nas stala vsa Slovenija – edina dežela junakov na svetu, ki vsako leto znova dokazuje svojo srčnost," še dodaja Tisu. 

Si pa nekateri voditelji Radia 1 po zares delovnem letu odpočijejo vsaj poleti, ko za mesec ali dva odložijo radijski mikrofon in dobrodelne obveznosti ter se posvetijo družini, prijateljem, hobijem ali drugim obveznostim. Znano je, da najbolj slaven radijski voditelj Denis Avdić poletja rad preživlja na otoku Krk, ravno tako kot naš košarkarski as Luka Dončić

Če želite podpreti dobrodelne akcije Radia 1 in pomagati tudi vi, lahko to storite z sms sporočilom POMAGAM5 ali POMAGAM10 na 1919.

Komentarjev 36
  • Milan Jancar 15:34 06.junij 2024.

    Samo osebki brez srca lahko pišejo takšne nebuloze in laži.Potrebno bi bilo .da se sprejme zakon,ki bi dovoljeval vsaki osebi samo en spleteni račun,ki bi začel djelovati ob polnoletnosti.Vsaka laž,žalitev pa bi se kaznovala z časovno prepovedjo komentiranja.Samo na takšen ...prikaži večen način bomo lahko počistili osebke z spleta.

  • silvester9 10:15 06.junij 2024.

    Dela Deželak samo reklamo za Radio 1. Brigajo njega otroci ki živijo v revnih družinah

  • Avatar Garancija
    Garancija 08:03 06.junij 2024.

    Neumno se mi zdi,ko takole nategujete otroke in folk

Sorodne novice