Magazin > VIP
46 ogledov

Znano, zakaj je umrlo Playboyevo dekle

Cassandra Lynn Hensley youtube.com
Tuji mediji poročajo, da je Cassandra Lynn umrla zaradi smrtonosne mešanice alkohola in drog.

Pred smrtjo naj bi Cassandra Lynn zaužila velike količine alkohola in kokaina, poroča ameriški spletni portal TMZ. Nekdanje Playboyevo dekle je nato v kopalni kadi našel prijatelj, s katerim je preživela noč, a je bilo že prepozno.

Večer prej ...

Kot je za omenjeno spletno stran povedal vir, je Cassandra tik pred smrtjo priletela v Los Angeles, kamor jo je povabil nek zvezdniški fotograf. Že takoj po prihodu naj bi potožila, da se ne počuti dobro, a je vztrajala na snemanju s fotografom. Z njim naj bi nato odšla na njegov dom, kjer se je zvečer odvijala zabava. Fotograf naj bi policistom povedal, da sta s Cassandro tistega večera seksala, pred tem pa snifala kokain in spila velike količine šampanjca, njegovo izjavo policistom povzema TMZ. Njuna zabava naj bi se končala ob 23. uri.

Zgodaj zjutraj naj bi se fotograf zbudil in odšel v kopalnico, kjer ga je zmotila voda na tleh. Cassandro je našel nezavestno v kadi, povlekel jo je ven in jo skušal rešiti. A žal zaman.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.