Slovenija
580 ogledov

22- in 34-letni divjak na cesti. Plačala bosta 1200 evrov. Vsak

Prehitri voznik PU Novo mesto
Vozila sta vozili nemških in švicarskih registracij.

Policisti so včeraj ustavili 22-letnega voznika BMW-ja, ki je po avtocesti vozil 213 kilometrov na uro in prekoračil dovoljeno hitrost za 83 kilometrov na uro. Prav tako so ustavili 34-letnika, ki je vozil 202 kilometrov na uro in prekoračil hitrost za 72 kilometrov na uro, so sporočili s Policijske uprave (PU) Novo mesto.

Dvaindvajsetletnemu vozniku avtomobila nemških registrskih oznak, ki je vozil na območju Čateža ob Savi, so zaradi kršitve cestno prometnih predpisov izrekli globo v višini 1200 evrov in devet kazenskih točk.

Štiriintridesetletnemu vozniku avtomobila švicarskih registrskih oznak pa so izrekli globo v znesku 1200 evrov in devet kazenskih točk, so še sporočili s PU Novo mesto.

Prehitri voznik | Avtor: PU Novo mesto PU Novo mesto

Policija nadzor kontrola Slovenija Poglejte, kaj vse je počel, da je dobil več kot 5.400 evrov kazni in 36 kazenskih točk Policija nadzor kontrola Slovenija Toliko več glob so lani napisali prometni policisti

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.