Slovenija > Črna kronika
24524 ogledov

Huda nesreča, obstala na sredi avtoceste, potem pa …

Razbit avto, prometna nesreča na dolenjski avtocesti PGD Grosuplje
V petek nekaj pred polnočjo je na dolenjski avtocesti prišlo do hude nesreče.

"V petek nekaj pred polnočjo smo bili obveščeni o prometni nesreči na dolenjski avtocesti med obema predoroma v smeri Grosuplja v kateri je bilo udeleženo več vozil," so danes sporočili z ljubljanske policijske uprave.

"Po doslej znanih podatkih je voznica osebnega vozila peljala v smeri Grosuplja, ko je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo, trčila v ograjo in nato z vozilom obstala med obema smernima voziščema avtoceste (na obeh prehitevalnih pasovih)," so ugotovili policisti.

"Za njo so v isti smeri pripeljala še tri osebna vozila, od katerih je eno trčilo v njeno vozilo, druga dva voznika pa sta povozila dele vozila, ki so obstali na vozišču. V smeri Ljubljane pa je pripeljala voznica osebnega vozila, ki se je poskušala izogniti trčenju v vozilo, ki je delno obstalo na nasprotnem smernem vozišču in zato odvila desno, kjer je trčila v avtobus, ki je vozil ob njej v isto smer. Po trčenju v avtobus je vozilo odbilo, tako da je trčila  še v vozilo povzročiteljice in nato še v ograjo na nasprotni strani," so dogajanje razvozlali policisti.

"Dve potnici in dve voznici so se v nesreči lažje poškodovale. Zoper povzročiteljico bo uveden prekrškovni postopek," so še dodali.

🚨Včeraj pozno zvečer je na avtocesti med Ljubljano in Grosupljem osebno vozilo trčilo v odbojno ograjo in pristalo na...

Objavil/a PGD GROSUPLJE dne Sobota, 19. oktober 2024

"Če je tole za lažje poškodbe, lahko gre na Brezjah okol oltarja..." je na profilu PGD Grosuplje, ki je posredovalo v nesreči, komentiral eden od uporabnikov.

"Skupaj z gasilci GB Ljubljana smo zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulator, deaktivirali baterijo ter jo pregledali s termo kamero," so zapisali gasilci PGD Grosuplje.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • Rim 14:02 20.oktober 2024.

    Še sreča, da ni bila v vozilu moja žena, sicer bi bil sedaj vdovec. In tako naprej vse česar ni bilo v nesreči.

  • Toma 13:21 20.oktober 2024.

    Se sreča, da ni bilo električno vozilo sicer gasilci ne bi imeli kaj odklapljat!