Slovenija > Črna kronika
19924 ogledov

Huda nesreča, tovorno vozilo padlo z viadukta

Nesreča pri Malencah Gasilska brigada Ljubljana
V hudi nesreči je umrl 53-letni voznik tovornjaka.

V prometni nesreči pred predorom Golovec je umrl 53-letni državljan Madžarske, voznik tovornega vozila, ki je v nesreči zapeljalo z viadukta, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana.

Po do sedaj zbranih podatkih je do prometne nesreče prišlo, ker je osebno vozilo trčilo v tovorno vozilo; voznik osebnega vozila naj bi vozil z neprilagojeno hitrostjo, v nesreči ni bil poškodovan.

Tovorno vozilo s cisterno je ob trku prebilo varovalno ograjo in padlo z viadukta v globino približno 20 metrov. Nastala je večja materialna škoda, v cisterni tovornega vozila pa ni bilo nevarnih snovi. Poškodovano je bilo še eno vozilo, na katerega so padli deli cestne infrastrukture.

Zaradi ogleda in odpravljanja posledic prometne nesreče je bil na avtocesti do 12.30 oviran promet v smeri Štajerske.

Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil zaradi suma kaznivega dejanja povzročitve prometne nesreče iz malomarnosti. O ugotovitvah bodo obvestili pristojno okrožno državno tožilstvo.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • Žurnalček 16:41 13.november 2019.

    E moj Mađar , namest da bi vozniku avta pokazal , kdo je močnejši in bi on postal pilot , ti sam odšel med pilote ! Da si ga butnu tudi čutil ne bi !

  • Avatar darklord
    darklord 14:25 13.november 2019.

    po naši zakonodaji gre za lažji prekršek; pri nas lahko zadrogiran in mrtvo pijan povoziš-ubiješ dva človeka na prehodu za pešce in si neprišteven; samo 8 let zapora.....