Slovenija > Črna kronika
27 ogledov

Iz Ljubljane ven je vse stalo

Prizor s severne ljubljanske obvoznice ob 15. uri. (Foto: bralec) Žurnal24 main
Petkovo popoldansko konico v prestolnici so zabelile prometne nesreče, zaradi katerih je bila zelo otežena pot proti Štajerski. Zastoji so bili tudi proti Primorski in Gorenjski. Stanje se normalizira.

"Na severni ljubljanski obvoznici vse stoji," nam je okoli 15. ure sporočil bralec.

Zadnje vesti Prometno-informacijskega centra so, da so se razmere umirile, saj so posledice nesreče na štajerski avtocesti pred priključkom Sneberje v smeri Celja odstranili, sčasoma pa se je sprostil tudi zastoj, ki je zaradi tega nastal celo na severno in vzhodno ljubljansko obvoznico. Dodatno je stvari otežila še nesreča pri Bizoviku v smeri proti Zadobrovi, a so tudi posledice le-te že odstranili.

Potrpljenje največja vrlina
Sicer pa je zaradi popoldanske konice zastoj nastajal tudi na primorski avtocesti na priključku Brezovica v smeri Kopra, medtem ko so na gorenjski avtocesti vozniki stali med cestninsko postajo Torovo in Brnikom v smeri Jesenic, saj so tam potekala dela na avtocesti. Po zadnjih vesteh se je tudi tam promet že sprostil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.