Slovenija > Črna kronika
1136 ogledov

Policisti prišli na kraj nedolžne nesreče, potem pa ...

policija Fotografija je simbolična.
V prometni nesreči v Ilirski Bistrici se je en voznik lažje poškodoval. Policisti pa so med obravnavo nesreče v enem od avtomobilu naleteli na zanimivo najdbo.

V petek ob 23.25 je bil OKC PU Koper obveščen o prometni nesreči s telesnimi poškodbami v Ilirski Bistrici, na Ulici Nikole Tesla. 40-letni voznik osebnega avtomobila, doma iz okolice Ilirske Bistrice, je vozil v smeri naselja Topolc in pri tem z vozilom zapeljal na nasprotno smerno vozišče, kjer je čelno trčil v osebni avtomobil, ki ga je iz nasprotne smeri pravilno pripeljal 33-letni voznik osebnega avtomobila, doma iz okolice Ilirske Bistrice.

V nesreči je bil 33-letnik lažje telesno poškodovan in je bil z reševalnim vozilom odpeljan v Zdravstveni dom Ilirska Bistrica.

Policisti so ugotovili, da je 40-letnik vozil pod vplivom alkohola, saj mu je preizkus alkoholiziranosti pokazal rezultat 0,81 mg/l alkohola. Policisti so 40-letniku zasegli še repetirno puško znamke Blaster, ki jo je prevažal v avtu na zadnjem sedežu. Zaradi kršitve ZOro-1 bo zoper njega uveden prekrškovni postopek čl. 24/3 Zoro-1.

Policisti so ugotovili, da je obema voznikoma potekla veljavnost vozniškega dovoljenja, zaradi česar so izdali obema plačilni nalog, povzročitelju pa sledi še kazenska ovadba za kaznivo dejanje Nevarne vožnje v cestnem prometu.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Ender3 09:21 02.september 2024.

    Kaj se ljudem v glavi dogaja...?