Slovenija > Črna kronika
15 ogledov

Še en tovornjak v ograjo

Scania Proizvajalec
Zjutraj na pomurski avtocesti tovorno vozilo trčilo v odbojno ograjo; poškodoval se je rezervoar za gorivo.

Nesreča se je zgodila na pomurski avtocesti pod nadvozom za naselje Petišovci.

Kot so za zurnal24.si pojasnili na PU Murska Sobota, voznik tovornjaka, državljan Ukrajine, ni vozil po sredini prometnega pasu. Zaradi tega je zapeljal z vozišča in trčil v odbojno ograjo in prometni znak. V nesreči je nastalo za okoli 20 tisoč evrov materialne škode, poškodovan pa ni bil nihče. V nesreči je poškodoval rezervoar za gorivo. Posredovali so gasilci PiGE Nafta Lendava, ki so požarno zavarovali mesto nesreče, prečrpali gorivo ter očistili po cestišču razlito pogonsko gorivo. 

Črpali plinsko olje

Včeraj sta se na slovenskih avtocestah zgodili kar dve prometni nesreči, v katerih sta tovornjaka trčila v odbojne ograje

Tovornjak na primorski avtocesti je prevažal plastiko v zrnju, zaradi odstranjevanja posledic prometne nesreče, je bil del avtoceste med Lomom in Uncem zaprt praktično celo popoldne.


Na štajerski avtocesti pa je tovornjak pred predorom Podmilj v smeri Celja zgrmel okoli 80 metrov po brežini in obstal prevrnjen v potoku.  Gasilci  CPV Domžale in PGE Celje so iz rezervoarja prečrpali okoli 70 litrov plinskega olja. Na gladino potoka so postavili lovilna črevesa in pivnike, onesnaženo pa je nekaj kvadratnih metrov zemljine.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.