Slovenija > Črna kronika
11 ogledov

Trčil v policijo, ki je bila na kraju nesreče

poškodovano policijsko vozilo
1/2
Policija Fotografija je simbolična.
Na kraj nesreče na avtocesti pridivjal 74-letnik in trčil v vozilo Darsa, to pa je odneslo v policijsko vozilo.

Včeraj okrog desetih dopoldan je 52-letni voznik osebnega avtomobila na avtocesti Ljubljana – Maribor "zaradi nepravilne strani in smeri vožnje" pri razcepu Slivnica trčil v tovorno vozilo s polpriklopnikom, ki ga je vozil 46-letni češki državljan. 

Ogled kraja prometne nesreče sta opravljala policista Postaje prometne policije Maribor, kraj prometne nesreče pa so s svetlobnimi prometnimi znaki zavarovali delavci Darsa. Okoli 11.30, ko je ogled še trajal, je z neprilagojeno hitrostjo pripeljal 74-letni voznik iz okolice Maribora, spregledal vozilo Darsa in trčil vanj. "Voznika je odbilo v odbojno ograjo, nato pa v službeno vozilo policije, v katerem sta se nahajala oba policista in povzročitelj prvo opisane nesreče, s katerim sta policista opravljala postopek. Oba policista sta se ob trčenju lažje telesno poškodovala, drugi udeleženci pa k sreči ne," so sporočili mariborski policisti. 

Tudi 74-letniku so napisali plačilni nalog. 

Komentarjev 1
  • BenX 15:32 03.december 2014.

    ta 74 letnik bo slej ko prej ubil motorista! oz. ga bo "spregledal", ko bo le ta dirkal z 200 na uro v nepreglednem ovinku (blablabla...).