Slovenija
1569 ogledov

Dva avtomobila prevrnila tovornjak, cesta je bila zaprta

Prometna nesreča PGD Steklarna Rogaška Slatina
V nesreči pri Dovjem so bili udeleženi trije vozniki z dvema avtomobiloma in enim tovornim vozilom.

Kranjskogorski policisti so včeraj okoli 13. ure obravnavali prometno nesrečo na območju Dovjega, v kateri so bili udeleženi trije vozniki z dvema avtomobiloma in enim tovornim vozilom.

"Po podatkih s katerimi razpolagamo so vsi trije vozniki vozili iz Kranjske Gore proti Jesenicam. Prvi v koloni je bil voznik tovornega vozila, za njim pa voznika z avtomobilom. 65-letni voznik, ki je vozil v koloni kot drugi, je zaradi nepravilnega prehitevanja, saj je v tem času njega že prehiteval tretji voznik, trčil v njegov avtomobil ta pa v tovorno vozilo. Tovorno vozilo se je prevrnilo na bok," so sporočili s kranjske policijske uprave. 

Voznik tovornega vozila je bil lahko telesno poškodovan. Na kraju mu je prvo pomoč nudilo zdravstveno osebje.

Na kraju so bili tudi gasilci. Cesta je bila v času ogleda zaprta. Obvoz je bil urejen.

Policisti za 65-letnega voznika vodijo postopek v smeri suma storitve kaznivega dejanja iz poglavja kaznivih dejanj zoper varnost javnega prometa. O vseh ugotovitvah bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Fotografija je simbolična. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.