Slovenija
32172 ogledov

Huda nesreča, 50-letnik je umrl, cesta je bila tri ure zaprta

Nesreča PGD Črenšovci
Do nesreče je prišlo nekaj po enajsti uri na cesti Kranj-Brnik.

"Danes nekaj čez 11. uro so bili gorenjski policisti obveščeni o prometni nesreči na cestni relaciji Kranj-Brnik. Po prvih podatkih sta udeležena dva avtomobila, v katerih je bilo več oseb. Gre za hujšo prometno nesrečo," so sporočili s kranjske policijske uprave.

"Vse interventne službe so že na kraju in izvajajo aktivnosti. Cesta na tem odseku bo do nadalnjega zaprta. Obvoz je urejen. Naše obvestilo bomo dopolnili po končanem ogledu prometne nesreče," so še dodali. 

Nekaj po drugi uri so sporočili, kako je prišlo do nesreče in tragično vest, da je povzročitelj nesreče umrl. 

"Po do sedaj znanih podatkih je 50-letni voznik osebnega avtomobila vozil iz smeri Brnika proti Kranju. Med vožnjo je zapeljal levo na nasprotno smerno vozišče, po katerem je pravilno pripeljala druga tuja voznica, kjer sta z osebnima avtomobiloma čelno trčila. 50-letni voznik je zaradi hudih telesnih poškodb na kraju umrl. V drugem udeleženem osebnem avtomobilu so bili poleg tuje voznice še trije tuji potniki, ki so so bili telesno poškodovani. Na kraju jim je pomoč nudilo zdravstveno osebje in jih z reševalnim vozilom prepeljalo v zdravstveno ustanovo. Na kraju so bili tudi gasilci," so sporočili s kranjske policijske uprave. 

Dodali so še, da so policisti opravili ogled in nadaljujejo z zbiranjem obvestil o vseh okoliščinah prometne nesreče.

Cesta je bila na tem delu zaprta okoli tri ure. Policisti bodo o vseh ugotovitvah obveščali pristojno državno tožilstvo.

Fotografija je simbolična. 

dezurni@styria-media.si

 

Komentarjev 5
  • Avatar Jašna53
    Jašna53 15:21 17.julij 2024.

    Telefončkar, ki je glih pisal objavo na FB, kako mu dobro gre vse med vožnjo..............................

  • manja53 12:51 17.julij 2024.

    Ne grof, morali bi loviti tiste s substancami, ki jih je polna cesta. Ravnokar kombi (verjetno služben) z polno hitrostjo v rdečo v križišče. odvzel prednost motoristu in nato brez žmigavcev spreminjal smeri vožnje. Za zbrcat ga potegnit iz avta ...prikaži veča in nikoli več dovoliti voziti. Mogoče, da vozi tebe, ker ne poznaš zakonodajnih pravil o tem kaj lahko in kdo lahko. Ti še kmetavzar nisi, kaj šele grof, mogoče si pa knof???

  • Grof 12:41 17.julij 2024.

    Izvajajo aktivnosti, a plezajo po lojtri, ali se po vrvi spuščajo v brezno. zakaj gre, …