Slovenija
1 ogledov

Pijan v nasprotno smer po hitri cesti

(Foto: BOBO) Žurnal24 main
Na hitri cesti skozi Vipavsko dolino je okoli 16. ure voznik peljal v nasprotno smer. K sreči se je za vse udeležence v prometu končalo brez posledic, voznik je vozil pijan.

Vozniki, ki so se peljali iz Nove Gorice proti Ljubljani, so imeli veliko sreče, da so se na odseku med Selom in Ajdovščino izognili trčenju z 62-letnikom, ki je po hitri cesti vozil v nasprotno smer.

Bilo je grozno, ravno smo se lotili prehitevati, ko nam je pripeljal nasproti.
Žurnalova bralka

Policisti so se takoj odzvali na klice in se za nevarnim voznikom pognali v treh patruljah, istočasno pa so na cestninski postaji Bazara zaprli avtocesto.

K sreči se je vse srečno končalo, voznika so policisti prestregli in druge udeležence obvarovali pred tragedijo, podobni tisti iz začetka oktobra pri Arji vasi, v kateri so umrli trije mladi ljudje.

Izkazalo se je, da je 62-letni voznik iz okolice Ajdovščine vozil pijan, saj mu je alkotest nameril 0,73 miligrama alkohola na liter izdihanega zraka, so za Žurnal24 še pojasnili na PU Nova Gorica. Sledilo je takojšnje pridržanje, sledijo ovadbe.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.