Slovenija
796 ogledov

Voznik tovornjaka pijan in brez vozniške v otroka

Srečanje tovornjakov v Misanu Saša Despot
Do nesreče je prišlo sinoči, otrok se je huje poškodoval.

V bližini Stične se je v sredo zgodila prometna nesreča, v kateri je voznik tovornega vozila trčil v otroka na mopedu in ga prevozil. Otrok, ki je vozil neregistriran moped, se je pri tem huje poškodoval. Za voznika, ki je s kraja nesreče sprva odpeljal, pa se je izkazalo, da je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja in pod vplivom alkohola.

Kot so sporočili s Policijske uprave (PU) Ljubljana, se je prometna nesreča zgodila v sredo okoli 19.30. Otrok je vozil neregistriran moped po cesti iz smeri Metnaja proti Stični v občini Ivančna Gorica. Voznik tovornega vozila, ki je pripeljal iz nasprotne smeri, je vanj trčil z bokom in ga prevozil. Voznik tovornega vozila je po trčenju s kraja odpeljal brez ustavljanja.

Policisti so ga kmalu zatem izsledili ter ugotovili, da je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja in pod vplivom alkohola, imel je 0,83 miligramov alkohola na liter izdihanega zraka. Odredili so mu strokovni pregled, o sumu storitve kaznivega dejanja zapustitve poškodovanca v prometni nesreči brez pomoči pa bodo obvestili pristojno državno tožilstvo.

Staršem otroka pa so policisti izdali globo. Otrok, ki se je v nesreči huje poškodoval, po doslej znanih podatkih ni v življenjski nevarnosti, so še zapisali na PU Ljubljana.

Jadralni padalec Tragično Slovenija Jadralnemu padalcu ni bilo več pomoči ljubljana 26.09.2011 traktorist na polju v blizini BS-3, naselje na Vojkovi ulic Avto Vsak 17. Slovenec ima traktor, a nesreč bi lahko bilo manj

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.