Slovenija
10183 ogledov

Vreme: Takole se pomika tokratna huda ura

Nevihta, oblaki, neurje Profimedia
Vremenoslovci izdali opozorilo.

Kot so vremenoslovci napovedovali že dopoldne, nekateere predele naše države prehaja oziroma bo prešla vremenska motnja. Nastanejo lahko močnejše nevihte.  

Zvečer je predvsem na severovzhodu še možna kakšna nevihta, ponoči pa se bo postopno razjasnilo. Huda ura, opozarjajo na Arsu, prihaja iz smeri Avstrije. 

Gibanje vremenske motnje spremljajte na radarski sliki padavin na tej povezavi. 

Vreme: Radarska slika padavin Vreme Slovenija Radarska slika padavin

Jutri bo pretežno jasno, ponekod v osrednji Sloveniji bo sprva nekaj nizke oblačnosti. Najnižje jutranje temperature bodo od 14 do 19, ob morju okoli 20, najvišje dnevne od 27 do 31, na Primorskem do 34 stopinj Celzija.

V soboto, nedeljo in ponedeljek bo jasno in še nekoliko bolj vroče.

Napoved od 12. do 17. avgusta 

Do četrtka bodo naši kraji pod vplivom območja visokega zračnega tlaka in zelo toplega zraka. Predvidoma v petek nas bo prešla vremenska fronta in prekinila vročinski val.

Od ponedeljka do četrtka bo sončno in vroče. V večjem delu Slovenije bodo popoldanske temperature od 31 do 35, na Primorskem pa kar od 35 do 38 stopinj. V petek in v soboto kaže na osvežitev s plohami in nevihtami.

dež deževje nevihta Slovenija Pozor, danes prihaja nova pošiljka: V tem delu države možne močnejše nevihte

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.