Slovenija
21080 ogledov

Vreme: To nas čaka v naslednjih dneh

Hladno jesensko jutro Profimedia
Popoldne bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, možne bodo posamezne kratkotrajne plohe, verjetnejše v vzhodni Sloveniji. Ponekod bo pihal severni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 15 do 20, na Primorskem do 22 °C.

Jutranje plohe so ponekod dodatno osvežile jutro, v popoldanskih urah pa so še vedno možne v vzhodnejši polovici države. Trenutno se je oblačnost pretrgala, tako da lahko pričakujemo sončno vreme povsod po državi, pišejo vremenoslovci poratla neurje.si

Tudi jutrišnji dan po podoben, vendar brez lokalnih ploh. Dan se bo začel z meglenim in svežim jutrom, popoldne pa bo prevladovalo sončno vreme s temperaturami do 20 stopinj Celzija.

Nekaj več oblačnosti lahko po njihovem pričakujemo v sredo, ko bo prevladoval severovzhodnik. Na severovzhodu in severu države lahko nastane nekaj krajevnih ploh. Najvišje dnevne temperature bodo med 15 in 18 stopinj Celzija.

V četrtek lahko na severu še nastane kakšna ploha, prevladovalo bo sončno vreme, tako kot v petek.

V prihodnjih dnevih bomo deležni stabilnejšega vremena brez večjih padavin, val hladnejšega zraka ob Jadranu bo vztrajal kar nekaj dni. Nekaj padavin lahko pričakujemo v sredini drugega tedna, ko bo iz severa spet prodrl hladnejši zrak.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.