Šport > Euro 2024
8945 ogledov

Angleški navijač se je prebudil ob 4h zjutraj na praznem stadionu

Print Screen
Tekma Anglije in Srbije je bila tako dolgočasna, da so nekateri obiskovalci proti koncu zadremali.

Po družabnih omrežjih se je razširil posnetek angleškega navijača, ki naj bi prespal zaključek obračuna uvodnega kroga v skupini C med Anglijo in Srbijo.

Pristaša otoške reprezentance ni prebudil niti zadnji sodniški pisk niti veselje njegovih rojakov ob tesni zmagi nad srbsko reprezentanco (1:0). 

Kljub porazu so bili v srbskem taboru zadovoljni s prikazanim na zelenici, nekoliko pa je vzdušje pokvarilo nezadovoljstvo kapetana Dušana Tadića, ki je bil javno kritičen do odločitev selektorja Dragana Stojkovića. Več o tem TUKAJ.

Srbija : Anglija Slovenska skupina Šport Uspavanko med Srbi in Angleži odločil en zadetek Dušan Tadić Nesoglasje Šport Pri Srbih že počilo: "Mislim, da je razmišljal o tekmi s Slovenijo"

Ko se je angleški navijač več ur po koncu tekme naposled prebudil, so bile tribune Veltins Arene, kjer sicer domuje nemški drugoligaš FC Schalke 04, povsem prazne.

Kot je povedal, je posnetek nastal ob 4h zjutraj. "Pravkar sem se prebudil. Ura je štiri zjutraj. Drgetam," je povedal dodobra premraženi in bržkone mačkasti navijač.

Temperature so v zgodnjih ponedeljkovih urah padle na 14 stopinj Celzija. Na posnetku je povsem prazen stadion s kapaciteto 62.000 gledalcev, na katerem ni videti redarjev ali osebja, so pa prižgani reflektorji, kar je vzbudilo sum v resničnost avtorjevih navedb.

"Kako je možno, da ga varnostniki niso opazili?" je zapisal nek uporabnik omrežja X. "Zakaj imajo ob 4h zjutraj prižgane vse luči?" se je spraševal drugi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 433 (@433)

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.