Šport > Kolesarstvo
12677 ogledov

Tako se je odzval Remco na govorico, da se bo pridružil Rogliču

Remco Evenepoel Profimedia
Belgijski kolesarski zvezdnik odločno zanikal namigovanja.

"Remco je zanimiv kolesar, vedno je boljše, da ga imaš na svoji strani in ne proti sebi. A lahko potrdim, da ni nobenega dogovora. Govorice so del igre," je pred dnevi v intervjuju za Sporzo dejal prvi mož pri Bori-hansgrohe Ralph Denk, a se namigovanja o prestopu belgijskega kolesarskega zvezdnika Remca Evenepoela s tem še niso končala.

Pri Wielerkrantu so tako špekulirali o njegovem morebitnem prihodnjem sodelovanju s Primožem Rogličem. Belgijec je imel naposled dovolj govoric, na svojem instagram računu je namreč ob naslovu v Wielerkratntu zapisal: "Ne. Prenehajte s tem. Hvala!" Članku je namenil še emotikon s podobo klovna.

Po prihodu Red Bullla k Bori se sicer pričakuje, da bodo Nemci še dodatno okrepili svojo zasedbo. Roglič, ki bo v prihodnjih dneh tako kot Evenepoel nastopil na kriteriju Dauphine, še vedno bo manjkal Jonas Vingegaard, bo na Touru lahko računal na pomoč Jaija Hindleyja in Aleksandra Vlasova, najverjetneje pa tudi Daniela Martineza, ki je na Giru osvojil drugo mesto za Tadejem Pogačarjem.

Med kolesarji, ki se omenjaja kot kandidati za prihod, sta tudi Wout van Aert in Tom Pidcock, oba sta že zdaj povezana z Red Bullom, ki je njun osebni sponzor.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice