Šport > Nogomet
1154 ogledov

Šeško se je odločil! Razkrito, kje bo izjemni Slovenec nadaljeval kariero

Benjamin Šeško Profimedia
Slovenski reprezentančni napadalec ostaja v Leipzigu.

Potem ko je z izjemnim zaključkom klubske sezone, ko se je vpisal med strelce na zadnjih sedmih tekmah Red Bull Leipziga, obnorel praktično vso Evropo, so mnogi pričakovali, da bo izjemni slovenski napadalec Benjamin Šeško eden glavnih junakov letošnjega prestopnega roka.

Za mladega Radečana so se namreč ogreli praktično vsi angleški velikani, prav tako se je omenjalo Milan, PSG, Borussio Dortmund ter tudi ponudbe iz Savdske Arabije.

A če so mnogi pričakovali, da bo saga o Šeškovem prestopu zaznamovala letošnje poletje, je te neverjetno hitro konec. Šeško se je namreč že odločil glede svoje prihodnosti. Še naprej bo namreč nosil dres Red Bull Leipziga.

Novico je potrdil guru za nogometne prestope ter najbolje obveščeni novinar za podobne teme Fabrizio Romano, ki je razkril, da se je Šeško odločil, da ostane v Leipzigu ter podpiše novo dosti donosnejšo pogodbo s svojim klubom. Podrobnosti te zaenkrat še niso znane.

Romano dodaja, da se je Šeško odločil za podobno pot, kot Erling Haaland, ko se je pred leti odločil, da ostane še eno sezono pri Borussi Dortmund, pa čeprav se je zanj zanimala celotna Evropa. Prav tako naj bi Šeško s klubom dosegel gosposki dogovor, da mu ta ne bo delal preglavic v prihodnosti, ko bo na Šeškov naslov prišla kakšna ponudba, ki se je ne da odbiti.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice