Šport > Olimpijske igre
2215 ogledov

Škandal v Parizu: Curryjeva žena v solzah, skupil jo je njen dojenček

Print Screen
Soproga in mama enega najboljših košarkarjev na svetu sta bili udeleženi v neprijetno situacijo s francoskimi policisti.

Na prizorišču 33. olimpijskih iger je po koncu finalnega košarkarskega obračuna med reprezentancama ZDA in Francije prišlo do neljubega dogodka, v katerega so bili udeleženi žena in mama košarkarskega superzvezdnika Stepha Curryja ter njegova dva sinova, 6-letni Canon Jack in 3-mesečni Caius Chai.

Steph Curry Finale košarke Šport V odločilnih trenutkih je žogo v roke vzel Curry

Curryjeva družina se je po koncu tekme, na kateri so se ameriški košarkarji veselili petega zaporednega naslova olimpijskega prvaka, vračala k avtomobilu, ko so jim policisti onemogočili vstop v zaprto območje, od koder bi moral prizorišče v kratkem zapustiti francoski predsednik Emmanuel Macron.

Sledila je burna izmenjava mnenj in celo nekaj prerivanja, med katerim je eden izmed pripadnikov francoske policije ponesreči udaril Curryjevega trimesečnega dojenčka.

Na posnetku, ki ga je objavil Hollywood Fix, si Curryjeva soproga Ayesha briše solze, medtem ko se njena tašča Sonya pregovarja s policisti.

Kot je znano, so jim policisti preprečili, da bi se vrnili k avtomobilu, prav tako pa niso dopustili, da bi voznik prišel po njih. 

 | Avtor: Print Screen Print Screen

"Ne pustijo nam, da bi se vrnili, od koder smo prišli," se je jezila Curryjeva mama. "Ne pustijo nas nazaj, vozniku pa ne pustijo k nam," je dodala. Pred tem je izven kadra obračunala z mimoidočimi: "Nehajte ponavljati moje ime, niste nam v pomoč. Morali bi nam pomagati z dojenčkom."

Haliburton Viralni hit Šport Olimpijski prvak se norčuje iz sebe: "Ko ne prispevaš ničesar ..."

Kolobocija sredi ceste je pritegnila pozornost neznanega moškega, ki je začel prevajati v imenu policistov ter z mediacijo pomagal razjasniti celotno situacijo in pomiriti napete strasti. "Oprosti zaradi otroka," je ob tem pristavil eden izmed mož v modrem.

Incidentu je prisostvoval tudi Curryjev dolgoletni soigralec v moštvu Golden State Warriors Draymond Green. "Torej tudi po tem, ko ste dojenčka udarili v glavo, ne morete narediti ničesar, da bi jih spravili od tod?" je vprašal, posnetek pa je bil nato prekinjen.

 | Avtor: Print Screen Print Screen

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Friderik1950 14:10 12.avgust 2024.

    Naslov bi moral biti: 'Važne ameriške črnke naredile škandal v Parizu'.