Svet
8997 ogledov

47-letniku ni bilo pomoči. Voznik je pobegnil

Nesreča Gornji Slatinik Pixell
Do nesreče je prišlo zelo zgodaj zjutraj.

Danes zgodaj zjutraj je pri Gornjem Slatiniku na Hrvaškem nedaleč od Slavonskega Broda umrl 47-letni moški. Brodsko-posavski policisti so okoli 4. ure prejeli obvestilo o truplu na cestišču in na meestu tragedije takoj opravili ogled.

V sodelovanju z očividci so ugotovili, da je 47-letni pešec umrl zaradi prometne nesreče, ki jo je povzročila neznana oseba z neznanim vozilom, ki je s kraja nesreče pobegnila. Povzročitelja so takoj začeli iskati, okrog poldneva so prijeli eno osebo, glede katere še poteka preiskava. Kot so sporočili s policije, bi lahko bila povezana z dogodkom. 

Kot so izvedeli pri portalu Index, so aretirali moškega, ki naj bi bil voznik, ki je prikril nesrečo. S kriminalistično preiskavo policisti ugotavljajo tudi druga dejstva in okoliščine v zvezi z nesrečo, več informacij pa bo znanih po zaključku preiskave.

Od 6.15 do 10.55 je bila državna cesta D53 zaradi oskrbe zaprta za ves promet v obe smeri, promet je potekal po obvozih.

Avtobus voznik Zgodaj zjutraj Svet Srednješolce bi z avtobusom moral peljati v Prago, napihal je 1,22 promila policija Slovenija Slovenija Slovenija Policisti ostali odprtih ust. To so našli pri 43-letniku

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.