Svet
9994 ogledov

Vučićev sin se je želel vplesti v pretep, zaustavili so ga specialci

Pretep navijačev Zajem zaslona
Na spletu se hitro širi posnetek.

V Gelsenkirchnu je sinoči potekala tekma prvega kroga skupine C Eura med Anglijo in Srbijo. Šlo je za srečanje enega največjih favoritov EP. Že pred srečanjem je popoldne prišlo do spopadov med privrženci ene in druge reprezentance, med srbskimi navijači pa naj bi opazili tudi Danila Vučića, sina srbskega predsednika Aleksandra Vučića.

Ta naj bi se želel vmešati v pretep navijačev, kar naj bi dokazoval posnetek, ki se širi na spletu. Prikazuje mladeniča, domnevno Danila Vučića, ki skuša posredovati v pretepu, a ga obkrožijo moški, ki mu tega ne dovolijo. Šlo naj bi za pripadnike Kobre, specialne enote, ki skrbi za njegovo zaščito.

Zmaga Angležev

Dvoboj na igrišču je sicer pripadel angleški reprezentanci, ki je premagala Srbijo z 1:0 in se tako zavihtela na prvo mesto v skupini C. V tej skupini nastopa tudi Slovenija, ki se v Stuttgartu z Dansko razšla z neodločenim izidom 1:1.

Za Angleže, sicer evropske podprvake pred štirimi leti, ko je prvenstvo potekalo v kar enajstih državah, je edini gol dosegel Jude Bellingham v 13. minuti.

Tekmi drugega kroga v skupini C bosta v četrtek, 20. junija. Slovenija se bo v Münchnu ob 15. uri pomerila s Srbijo, tekma med Anglijo in Dansko pa bo tri ure kasneje v Frankfurtu.

EURO2024 Skupaj do konca Šport Slovenska lekcija Dancem: kdo so pravi in kdo "instagram" navijači? Navijači Slo : Dan Šport Video: noro vzdušje pred vstopom na stadion EURO24 Namočena grla Šport Takšne so cene piva v Nemčiji, Slovenci pridno pijejo

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 6
  • Kmodri_ 20:24 18.junij 2024.

    Srbin v vsem svojem sijaju!

  • Avatar MS
    MS 13:06 17.junij 2024.

    Kakav otac takav sin!

  • Avatar luckyss1
    luckyss1 11:47 17.junij 2024.

    Tatin sine ve, da ima specialce okrog sebe, pa se kur**