Zdravje
11627 ogledov

Grozljivo. Po operaciji mandljev umrl 7-letni otrok

Otroška bolnišnica Profimedia
Zdravniki dečku žal niso mogli več pomagati.

V zagrebški bolnišnici Sveti Duh je teden dni po rutinski operaciji odstranitve mandljev umrl otrok.

"V četrtek, 25. julija 2024, je na reanimaciji Združene urgence klinične bolnišnice Sveti Duh po oživljanju umrl sedemletni otrok," so sporočili iz bolnišnice.

Otroka so sedem dni po tonzilektomiji, opravljeni na Kliniki za otorinolaringologijo in kirurgijo glave in vratu KBSD in šest dni po odpustu iz bolnišnice, na Zavod za urgentno medicino Zagrebške županije – podružnica Zaprešić pripeljali v zgodnjih jutranjih urah brez vitalnih znakov življenja.

Ob tem neželenem nepričakovanem dogodku je bolnišnica takoj obvestila ministrstvo za zdravje in policijo, prav tako so sprožili notranji nadzor, da bi preučili vse okoliščine primera in zagotovili psihološko pomoč tako domačim kot zaposlenim, ki so sodelovali v dečkovem procesu zdravljenja. 

Truplo dečka so prepeljali na Inštitut za sodnomedicinsko obdukcijo Medicinske fakultete v Zagrebu, da bi ugotovili točen vzrok smrti.

Preiskava še poteka.

Hrvaška policija Žalostno Svet Tragična nesreča 21-letnega turista na Hrvaškem sveča pogreb grob Tragično Svet Enoletna deklica ni zdržala vročine v razbeljenem avtu

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Avatar frnazzi
    frnazzi 13:04 26.julij 2024.

    V imenu Očeta in Sina in SVETEGA DUHA - AMEN!